Coș

STAND UP Comedy, cu Marius Gheorghiu si Andrei Gadalean

Stand up comedy cu Marius Gheorghiu si Andrei Gadalean

Locatie eveniment: Pe motoare Bar&Grill
Adresa: Intrarea Ghioceilor Nr.2 (P-ta Veteranilor – Militari, Sect.6)

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
25 lei – Normal Ticket
*Important: se pun în vânzare un număr limitat de bilete! După achizitionarea biletelor, pentru rezervarea locurilor la masă vă rugă să sunati la nr.0747096394 

Stand up comedy la „Pe motoare Bar&Grill”
Pe 6 Decembrie 2019, de Mos Nicolae, va invitam la o portie de ras cu Marius Gheorghiu (Romanii au talent) si Andrei Gadalean (I UMOR).
===============================================
? Pe Motoare Bar&Grill Militari
O noua locatie situata in zona Cartierului Militari – Piata Veteranilor din Bucuresti, care face parte din proiectul nostru ambitios – Pe Motoare Bar&Grill. Ne-am pus amprenta printr-un design dedicat iubitorilor pe 2 roti, si de aceea locatia intruchipeaza in tot ansamblul ei, elemente ”motorbike”.
Locatia inspira relaxare, atat la interior, cat si pe terasa generoasa, amenajata la exterior in curte, unde poti sa iti petreci timpul alaturi de prieteni intr-un murmur de muzica rock, ferita de zgomotul central si care te imbie la stat la povesti.
Detaliile moto, de la corpurile de iluminat din roti de motocicleta, pana la bucatile de piese dezmembrate, motocicletele expuse, butoaiele de tabla si tevile perfect aliniate dau un aer industrial locului, dar culorile mobilierului si lumina calda, il fac un loc cool, intim si deschis oricarui tip de clientela.
Este un loc unde se mananca bine, doar gratar proaspat preparat, la preturi mai mult decat accesibile, si se poate bea o bere, un suc, o cafea, unde iti poti petrece in cel mai incantator mod posibil timpul, alaturi de familie sau prieteni. Organizam si mese festive, inclusiv pe terasa, iar daca scoateti si copiii la plimbare cu voi, este ok, este o locatie “child friendly”.
Sigur acestei descrieri, i se vor alatura impresiile lasate de clientii nostri! Va asteptam in numar mare!
 ========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes