Coș

Stand up comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu @Buenasado Bucuresti

Stand up comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu


Locatie eveniment: Buenasado, Bucuresti
Adresa: Str. Glodeni 3, Sector 2 (in complex Pescariu)
Eveniment: Facebook

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
40 lei – Normal Ticket
*Toate prețurile includ taxele locale si includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
? STAND UP Comedy cu Marius Gheorghiu si Cristi Voicu.
? Data: 1 aprilie 2023 / ? Ora: 19:00
? Locatie: Buenasado SteakHouse
==================================================

MARIUS GHEORGHIU. Comediantul care a scris istorie prin curajul de a protesta dezbracat pe scena Romanii Au Talent. Arogant, sincer, sarmant, cu o cariera extraordinara de 19 ani in comedie (inclusiv in trupa Spitalu’9) si peste 3000 de spectacole live, Marius prezinta un show de stand up comedy interactiv, energic si viu. Atitudinea lui latina combina cu multa maiestrie improvizatia, suculenta replicilor si limbajul non vulgar. Marius este omul care iti garanteaza o seara de comedie originala ce nu trebuie sa o ratezi!

CRISTI VOICU. L-ai văzut la TVR1 in emisiunile de Stand Up Fara Vulgaritate. Deseori in deschidere deoarece stie cel mai bine cum sa incalzeasca atmosfera pentru un show de umor ce urmeaza sa te puna pe modul pozitiv. Glumele sale despre copilarie sau despre pasiunea pentru domeniul auto te vor teleporta intr-o lume a fanteziei dar care intr-un final te va surprinde ca fiind o lume a realitatilor comune din viata noastra de zi cu zi.

ANDREI GĂDĂLEAN. Despre Andrei putem spune că este cel mai iute ardelean din istorie. A participat de câteva ori la emisiunea iUmor unde a reusit să facă atât juriul cât și publicul să râdă cu poftă cu un număr plin de umor sec. De 5 ani in circuitul de stand up al cluburilor de comedie din Bucuresti, prezinta inclusiv show-uri în limba engleză. ========================================

Best WordPress Themes