Coș

Stand up comedy cu Fulvio si Cristi Voicu

Locatie eveniment: Pe motoare Bar&Grill
Adresa: Intrarea Ghioceilor Nr.2 (P-ta Veteranilor – Militari, Sect.6)

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
30 lei – Acces Normal
Taxa de procesare: 2lei/ bilet
*Important: se pune în vânzare un număr limitat de bilete! După achizitionarea biletelor, pentru rezervarea locurilor la masă vă rugă să sunati la nr.0747096394

Stand up comedy cu Fulvio – Sambata 29 Ianuarie orele 19:00,
Pe Motoare Bar&Grill va invita la o seara comica de senzatie.
Evenimentul ii are ca protagonist pe indragitul actor italian Fulvio Balboni impreuna cu Cristi Voicu in deschidere.
Fulvio Balboni este foarte cunoscut in mediul stand up comedy din Romania.
Fost participant in doua randuri la emisiunea iUmor de la Antena 1, castigator al marelui premiu in productia Banc Show de la Prima TV, actor in serialul Trasnitii de la acelasi post de televiziune, energicul Fulvio ne face sa radem cu lacrimi de fiecare data cand urca pe scena, ajutat bineinteles de simpaticul accent italian.
===============================================
👉 Pe Motoare Bar&Grill Militari
Locatia este situata in zona Cartierului Militari – Piata Veteranilor din Bucuresti, si face parte din proiectul nostru ambitios – Pe Motoare Bar&Grill. Ne-am pus amprenta printr-un design dedicat iubitorilor pe 2 roti, si de aceea locatia intruchipeaza in tot ansamblul ei, elemente ”motorbike”.
Locatia inspira relaxare, atat la interior, cat si pe terasa generoasa, amenajata la exterior in curte, unde poti sa iti petreci timpul alaturi de prieteni intr-un murmur de muzica rock, ferita de zgomotul central si care te imbie la stat la povesti.
Detaliile moto, de la corpurile de iluminat din roti de motocicleta, pana la bucatile de piese dezmembrate, motocicletele expuse, butoaiele de tabla si tevile perfect aliniate dau un aer industrial locului, dar culorile mobilierului si lumina calda, il fac un loc cool, intim si deschis oricarui tip de clientela.
Este un loc unde se mananca bine, doar gratar proaspat preparat, la preturi mai mult decat accesibile, si se poate bea o bere, un suc, o cafea, unde iti poti petrece in cel mai incantator mod posibil timpul, alaturi de familie sau prieteni. Organizam si mese festive, inclusiv pe terasa, iar daca scoateti si copiii la plimbare cu voi, este ok, este o locatie “child friendly”.
Sigur acestei descrieri, i se vor alatura impresiile lasate de clientii nostri! Va asteptam in numar mare!
 ========================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing

Best WordPress Themes