Coș

Stand up comedy cu Fulvio Balboni si Marius Gheorghiu

Locatie eveniment:  Helios Restaurant & Pu
Adresa: Str. Tarnaveni 2B, Sighisoara

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
25 lei – Normal Ticket
*Important: se pune în vânzare un număr limitat de bilete!

👉 Invitatie la stand up comedy cu Fulvio Balboni si Marius Gheorghiu –
Vineri 14 August orele 21:00, Helios Restaurant & Pub va invita la o seara comica de senzatie.

=======================================
Evenimentul ii are ca protagonisti pe indragitul actor italian Fulvio Balboni impreuna cu Marius Gheorghiu (Romanii Au Talent).
FULVIO BALBONI este foarte cunoscut in mediul stand up comedy din Romania. Fost participant in doua randuri la emisiunea iUmor de la Antena 1, castigator al marelui premiu in productia Banc Show de la Prima TV, actor in serialul Trasnitii de la acelasi post de televiziune, energicul Fulvio ne face sa radem cu lacrimi de fiecare data cand urca pe scena, ajutat bineinteles de simpaticul accent italian.
MARIUS GHEORGHIU este comediantul care a scris istorie prin curajul avut sa protesteze dezbracat pe scena Romanii Au Talent. Arogant, sincer, sarmant, cu o cariera extraordinara de 17 ani in comedie (inclusiv in trupa Spitalu’9) si peste 2000 de spectacole live, Marius, fost redactor la Academia Catavencu prezinta un show de stand up comedy interactiv, energic si viu. Atitudinea lui latina combina cu multa maiestrie improvizatia, suculenta replicilor si limbajul non vulgar. Marius este omul care iti garanteaza o seara de comedie originala ce nu trebuie sa o ratezi!
 ========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes