Coș

Stand up comedy cu Diana Rosca

Stand up comedy cu Diana Rosca

Locatie eveniment: Casa cu Bere
Adresa: str Bistricioarei, nr.6A/B, Bistrita

Bilete sunt disponibile online la următoarele prețuri:
30 lei – Bilet acces
Atentie: Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

Sambata 12 Iunie, Stand up comedy cu Diana Rosca si Cristi Voicu

Și-au gândit show-ul împreună, în urma colaborării pentru “Stand-up fără vulgaritate” de pe TVR1. Și l-au gândit bine, cu efect . Să vezi de nu…
CRISTI VOICU, comediant în deschidere, el știe cel mai bine cum să încălzească atmosfera pentru un show de umor ce urmează să te pună pe modul pozitiv. Când vorbește despre copilărie sau despre pasiunea pentru domeniul auto te teleportează într-o lume a fanteziei, care culmea te va surprinde ca fiind o lume a vieții noastre de zi cu zi.
DIANA ROȘCA, ale cărei apariții le-ați mai văzut probabil pe Comedy Central sau la alte televiziuni, e poate cel mai imprevizibil comedianț. Dacă în viață a îmbinat Facultatea de Matematică cu cea de Teatru, la ce combinații crezi ca te poți aștepta în show-ul ei de comedie?
Vă așteptăm să vă cunoaștem râsetele!
=================================
? MĂSURI DE SIGURANȚĂ 
Deoarece siguranța spectatorilor este prioritară, vom avea grijă ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.
Numărul de spectatori va fi limitat conform reglementărilor în vigoare pentru evenimentele în aer liber.
În cazul unor situații neprevăzute care vor culmina cu anularea evenimentului, banii pe bilete vor fi returnați integral prin intermediul platformei AmBilet.ro direct în contul clientului în conformitate cu politicile AmBilet.ro
=================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes