Coș

Stand up comedy cu Anisia Gafton

Locatie eveniment: Pe motoare Bar&Grill
Adresa: Intrarea Ghioceilor Nr.2 (P-ta Veteranilor – Militari, Sect.6)

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
30 lei – Normal Ticket+ GRATUIT o bere draught sau pepsi pentru spectatorul nostru !!!
*Important: se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
După achizitionarea biletelor, pentru rezervarea locurilor la masă vă rugă să sunati la 0747096394

Stand up comedy cu Anisia Gafton si Serghei
– Sambata 03 octombrie orele 20:30, Pe Motoare Bar&Grill va invita la o seara comica de senzatie.
Anisia Gafton
supranumita si „regina stand up -ului romanesc” de catre Mihaela Radulescu in sezonul in care a participat si a si castigat premiul de originalitate cu audiente record stabilite atat in semnifinala cat si in finala concursului . Cu aparitii de senzatie la emisiunea Te cunosc de undeva unde a emotionat pana la lacrimi publicul atunci cand a imitat-o pe scena pe Madalina Manole , cu aparitii constante la emisiuni precum Xtra Night show , Maruta , i Umor si altele , cu o pagina de facebook de 200 000 de urmaritori Anisia Gafton este unul din comediantii Romaniei care nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind cunoscuta si iubita in orice colt din tara in care merge si distreaza publicul cu carsima si umorul ei . Desigur nu vine singura , vine alaturi de Serghei colegul ei de scena inca din 2015 cu care imparte nu doar scena ci si clipurile virale la care rad milioane de oameni de pe conturile lor de facebook sau youtube .
===============================================
👉 Pe Motoare Bar&Grill Militari
O noua locatie situata in zona Cartierului Militari – Piata Veteranilor din Bucuresti, care face parte din proiectul nostru ambitios – Pe Motoare Bar&Grill. Ne-am pus amprenta printr-un design dedicat iubitorilor pe 2 roti, si de aceea locatia intruchipeaza in tot ansamblul ei, elemente ”motorbike”. Locatia inspira relaxare, atat la interior, cat si pe terasa generoasa, amenajata la exterior in curte, unde poti sa iti petreci timpul alaturi de prieteni intr-un murmur de muzica rock, ferita de zgomotul central si care te imbie la stat la povesti.
Detaliile moto, de la corpurile de iluminat din roti de motocicleta, pana la bucatile de piese dezmembrate, motocicletele expuse, butoaiele de tabla si tevile perfect aliniate dau un aer industrial locului, dar culorile mobilierului si lumina calda, il fac un loc cool, intim si deschis oricarui tip de clientela. Este un loc unde se mananca bine, doar gratar proaspat preparat, la preturi mai mult decat accesibile, si se poate bea o bere, un suc, o cafea, unde iti poti petrece in cel mai incantator mod posibil timpul, alaturi de familie sau prieteni. Organizam si mese festive, inclusiv pe terasa, iar daca scoateti si copiii la plimbare cu voi, este ok, este o locatie “child friendly”.
Sigur acestei descrieri, i se vor alatura impresiile lasate de clientii nostri!
Va asteptam in numar mare!
 ========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes