Coș

Stand up comedy cu Alex Serban

Locatie eveniment: Pe motoare Bar&Grill
Adresa: Intrarea Ghioceilor Nr.2 (P-ta Veteranilor – Militari, Sect.6)

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
30 lei – Normal Ticket+ o bere draught sau pepsi pentru spectatorul nostru !!!
*Important: se pune în vânzare un număr limitat de bilete! După achizitionarea biletelor, pentru rezervarea locurilor la masă vă rugă să sunati la nr.0747096394
Stand up comedy cu Alex Serban
– Vineri 14 Februarie orele 20:30,
Pe Motoare Bar&Grill va invita la o seara comica de senzatie.
ALEX SERBAN – el este tanarul nostru comediant din Piatra Neamt. A ajuns in Bucuresti datorita facultatii si a ramas aici din cauza dragostei pentru stand up, bucurestence si pentru suita de bauturi foarte diversificate din baruri. Are o experienta scenica de 7 ani. Concurent de succes la iUmor in cateva randuri, ajuns dupa cum bine stiti in finala, Alex Serban transmite glumele catre publicul din salile de spectacol intotdeauna pe ideea de sinceritate, fara a face abuz de ambalaj. Asadar nu va mirati cand il veti surprinde in timpul liber admirandu-se in oglinda, pentru ca este frumos, destept si amuzant. Cand nu face stand-up scrie pe Cronicile Unui Moldovean.

BOGDAN NITU – este co-prezentator al emisiunii on-line Mi-e Foame. A câștigat emisiunea Gazda Perfecta de la Antena 1, joaca și scrie diverse sketchuri pentru canalul Youtube. A participat la iUmor si a ajuns în finala cu hitul de succes Vine Pensia, dar a prestat in paralel si un moment de stand up comedy foarte apreciat de catre jurati.
===============================================
👉 Pe Motoare Bar&Grill Militari
O noua locatie situata in zona Cartierului Militari – Piata Veteranilor din Bucuresti, care face parte din proiectul nostru ambitios – Pe Motoare Bar&Grill. Ne-am pus amprenta printr-un design dedicat iubitorilor pe 2 roti, si de aceea locatia intruchipeaza in tot ansamblul ei, elemente ”motorbike”. Locatia inspira relaxare, atat la interior, cat si pe terasa generoasa, amenajata la exterior in curte, unde poti sa iti petreci timpul alaturi de prieteni intr-un murmur de muzica rock, ferita de zgomotul central si care te imbie la stat la povesti.
Detaliile moto, de la corpurile de iluminat din roti de motocicleta, pana la bucatile de piese dezmembrate, motocicletele expuse, butoaiele de tabla si tevile perfect aliniate dau un aer industrial locului, dar culorile mobilierului si lumina calda, il fac un loc cool, intim si deschis oricarui tip de clientela. Este un loc unde se mananca bine, doar gratar proaspat preparat, la preturi mai mult decat accesibile, si se poate bea o bere, un suc, o cafea, unde iti poti petrece in cel mai incantator mod posibil timpul, alaturi de familie sau prieteni. Organizam si mese festive, inclusiv pe terasa, iar daca scoateti si copiii la plimbare cu voi, este ok, este o locatie “child friendly”.
Sigur acestei descrieri, i se vor alatura impresiile lasate de clientii nostri!
Va asteptam in numar mare!
 ========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes