Coș

Stand up comedy cu Alex Serban si Bogdan Nitu

Locatie eveniment:  Trattoria Arte Pasta
Adresa: Sos.Bucuresti Ploiesti, Saftica, Balotești

Bilete acces pot fi achizitionate online aici:
50 lei -40 lei Presale (pana pe data de 26 martie)
50 lei – Normal Ticket
*Important: se pune în vânzare un număr limitat de bilete!
După achizitionarea biletelor, pentru rezervarea locurilor la masă vă rugăm să sunați la nr. 0213522428.

👉 STAND UP Comedy cu Alex Serban si Bogdan Nitu.
Sambata, 27 martie 2020, ora 20:00 va invitam la o portie de ras la restaurantul Trattoria Arte Pasta din Saftica Balotesti.
=======================================
ALEX SERBAN – el este tanarul nostru comediant din Piatra Neamt. A ajuns in Bucuresti datorita facultatii si a ramas aici din cauza dragostei pentru stand up, bucurestence si pentru suita de bauturi foarte diversificate din baruri. Are o experienta scenica de 7 ani. Concurent de succes la iUmor in cateva randuri, ajuns dupa cum bine stiti in finala, Alex Serban transmite glumele catre publicul din salile de spectacol intotdeauna pe ideea de sinceritate, fara a face abuz de ambalaj. Asadar nu va mirati cand il veti surprinde in timpul liber admirandu-se in oglinda, pentru ca este frumos, destept si amuzant. Cand nu face stand-up scrie pe Cronicile Unui Moldovean.

BOGDAN NITU – este co-prezentator al emisiunii on-line Mi-e Foame. A câștigat emisiunea Gazda Perfecta de la Antena 1, joaca și scrie diverse sketchuri pentru canalul Youtube. A participat la iUmor si a ajuns în finala cu hitul de succes Vine Pensia, dar a prestat in paralel si un moment de stand up comedy foarte apreciat de catre jurati.
 ========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes