Coș

Slowride Transalpina Fest 2024

? Data: 12-14.07.2024 
🕣 Ora acces:
17.00
📌 Locatie: Pestera Muierilor, Baia de Fier

🏠 Adresa: jud. Gorj

📧
Eveniment FaceBook

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
80 lei – Abonament Early bird
( pret valabil până pe 15 aprilie) – Sold Out!
100 lei – Abonament Presale  (pret valabil până pe 01 iunie)
130 lei – Abonament Normal (pret valabil după 02 iunie atât online cât și la acces)
Camping gratuit pentru orice tip de abonament.
80 lei Bilet o zi (acces pentru o zi, la alegere, oricare  dintre cele 3 zile de festival, nu include loc de campare) – pret valabil după 02 iunie atât online cât și la acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
____________________________________________________

?SLOWRIDE TRANSALPINA FEST
Data: 12-14 iulie 2024
Locatie: Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor
Pagina Facebook

____________________________________________________

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST continuă și în 2024. Cea de-a cincea ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, Județul Gorj, de această dată în weekendul 12-14 iulie 2024.
Paticipanții sunt așteptați, la poalele Transalpinei, cu un line-up menit să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu hip hopul și experimentalul. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Zdob si Zdub si Compact.

Program concerte – vineri, 12 iulie:
– Time Machine
– Far Away From Earth
– Civic Rebels
– Compact

Program concerte – sâmbătă, 13 iulie:
– Arthur Project
– Cuibul
– Zdob si Zdub

Deja tradiționala paradă moto nu va lipsi nici anul acesta, fiind programată pentru sâmbătă, 13 iulie, în jurul prânzului.
Vom avea și nelipsitele concursuri moto, dar și foarte multe surprize, atracții și activități noi în festival. Păstrăm suspansul, ca să vă bucurați de ele la fața locului :).

Participanții care dețin abonamente de 3 zile la eveniment beneficiază de loc pentru cort în campingul amenajat în cadrul festivalului.
Copiii sub 14 ani, însoțiți de părinți, au acces gratuit. Consultați regulamentul festivalului pentru afla mai multe informații cu privire la condițiile de acces.
Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SlowrideTransalpina/

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST a avut prima ediție în 2017, când clubul moto SlowRiders RC a decis să petreacă cum se cuvine aniversarea celor 5 ani de existență. Așa că, au dat întâlnire tuturor pasionaților de motociclete și muzică rock pe Transalpina, la Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor. S-au strâns mii de participanți care, în ciuda vremii, au chefuit și s-au distrat până-n zori de zi. Iar pentru a marca cum se cuvine prima ediție a festivalului SlowRiders RC, împreună cu încă 300 de motocicliști, au format în paradă cel mai mare tricolor din motociclete.
Evenimentele din anii urmatori au adunat și mai mulți participanți, care s-au bucurat de concertele celor de la Zdob și Zdub, Vița de Vie, Bucium, Coma, Dirty Shirt și mulți alții.

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la SLOWRIDE TRANSALPINA FEST! 🎉🕺

Best WordPress Themes