Coș

Slowride Transalpina Fest 2022

Slowride Transalpina Fest 2022

Locatie eveniment: Pestera Muieri, Baia de Fier
Adresa: jud. Gorj

 

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei – Abonament Early bird SOLD OUT
70 lei – Abonament Presale  (pret valabil pana pe 17 iulie)
100 lei – Abonament Normal (pret valabil dupa 18 iulie atat online cat si la acces)
Camping gratuit pentru orice tip de abonament.
40 lei – Bilet presale o zi (acces pentru o zi, la alegere, oricare  dintre cele 3 zile de festival, nu include loc de campare)
*preturile de Presale sunt valabile pana pe 17 iulie
70 lei – Bilet o zi (acces pentru o zi, la alegere, oricare  dintre cele 3 zile de festival, nu include loc de campare) – pret valabil dupa 18 iulie atat online cat si la acces *Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
____________________________________________________

?SLOWRIDE TRANSALPINA FEST
Data: 22-24 iulie 2022
Locatie: Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor
Pagina Facebook

____________________________________________________

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST continuă și în 2022. Cea de-a patra ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, Județul Gorj, de această dată în weekendul 22-24 iulie 2022.
Paticipanții sunt așteptați, la poalele Transalpinei, cu un line-up menit să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu hip hopul și experimentalul. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Altar si White Mahala.
Restul line-upului cuprinde trupe foarte diverse: de la ”veteranii” ZOB, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și energicii Zaibar, la Bodark si Time Out.

Program concerte – vineri, 22 iulie:
– Time Out
– Bodark
– Altar

Program concerte – sâmbătă, 23 iulie:
– Zaibar
– White Mahala
– Zob
Deja tradiționala paradă moto nu va lipsi nici anul acesta, fiind programată pentru sâmbătă, 23 iulie, în jurul prânzului.
Vom avea și nelipsitele concursuri moto, dar și foarte multe surprize, atracții și activități noi în festival. Păstrăm suspansul, ca să vă bucurați de ele la fața locului :).
Așa cum ne-am obișnuit, gazda evenimentului va fi prietenul nostru Cristian Hrubaru, iar Rock FM va fi partener media.
Participanții care dețin abonamente de 3 zile la eveniment beneficiază de loc pentru cort în campingul amenajat în cadrul festivalului.
Copiii sub 14 ani, însoțiți de părinți, au acces gratuit. Consultați regulamentul festivalului pentru afla mai multe informații cu privire la condițiile de acces.
Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SlowrideTransalpina/

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST a avut prima ediție în 2017, când clubul moto SlowRiders RC a decis să petreacă cum se cuvine aniversarea celor 5 ani de existență. Așa că, au dat întâlnire tuturor pasionaților de motociclete și muzică rock pe Transalpina, la Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor. S-au strâns mii de participanți care, în ciuda vremii, au chefuit și s-au distrat până-n zori de zi. Iar pentru a marca cum se cuvine prima ediție a festivalului SlowRiders RC, împreună cu încă 300 de motocicliști, au format în paradă cel mai mare tricolor din motociclete.
Evenimentele din anii urmatori  au adunat și mai mulți participanți, care s-au bucurat de concertele celor de la Zdob și Zdub, Vița de Vie, Bucium, Coma, Dirty Shirt și mulți alții.

Best WordPress Themes