Coș

Slowride Transalpina Fest 2020 – (amânat)

Locatie eveniment: Pestera Muieri, Baia de Fier
Adresa: jud. Gorj

 

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei – Abonament Early bird (pret valabil pana pe 15 martie) Sold out
60 lei – Abonament Presale  (pret valabil în perioada 16 martie – 15 mai) Sold out
70 lei – Abonament Normal (pret valabil în perioada 16 mai – 12 iulie)
Camping gratuit pentru orice tip de abonament.
40 lei – Bilet o zi (acces pentru o zi, la alegere, oricare  dintre cele 3 zile de festival, nu include loc de campare)

Filters Sort results
Reset Apply
No results found. Clear filters and try again?

Organizatorii evenimentului au emis următorul Comunicat: In contextul situatiei actuale, este important să înţelegem şi susţinem pe deplin decizia autorităţilor de a lua măsurile ce se impun, pe termen scurt, mediu si lung. Prevenţia este esenţială în această perioadă. Consideram ca fiecare dintre noi poate si trebuie sa aiba, prin deciziile pe care le ia, o contributie majora in stoparea raspandirii pandemiei de COVID19.
Din acest motiv va sfatuim sa va informati corect, din surse credibile şi autorizate, să urmati recomandarile autorităţilor şi să ţineti cont de toate măsurile de prevenţie instituite de acestea, menite să ducă la stoparea răspândirii virusului.
Chiar si intr-o evolutie pozitiva rapida a situatiei actuale consideram ca data la care a fost planificat initial evenimentul nu confera siguranta ca pana atunci lucrurile vor reveni la normal sau ca nu va mai exista niciun risc de contaminare.
Avand in vedere cele de mai sus si situatia actuala, in urma discutiilor avute la nivelul conducerii Slowriders Club in calitate de organizator, va anuntam ca evenimentul “Slowriders Translapina Fest 2020” SE AMÂNĂ pentru 2021 cel mai probabil, dupa cum v-am obisnuit, in a doua saptamana a lunii iulie (data va fi comunicata ulterior).
Toti cei ce au achizitionat deja bilete au optiunea de a le pastra, noi garantand valabilitatea acestora, sau de a li se returna contravaloarea, prin trimiterea unui email la bilete@ambilet.ro.
Aveti grija de voi si sa ne vedem cu bine! Rock on!
#statiacasa #nevedemnoi #slowriders #translapina #theshowwillgoon

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST între 10 și 12 iulie 2020Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor -AMANAT pentru 2021
==================================================
SLOWRIDE TRANSALPINA FEST continuă și în 2020. Cea de-a patra ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, Județul Gorj, de această dată în weekendul 10-12 iulie.
Paticipanții sunt așteptați, la poalele Transalpinei, cu un line-up menit să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu hip hopul și experimentalul. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Cargo si Parazitii.
Restul line-upului cuprinde trupe foarte diverse: de la ”veteranii” ZOB, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și energicii Basska, la Alex and The Fat Penguins si Bodark.
Serile de concerte se vor termina la foc de tabara in acordurile lui Silviu Covaci.

Program concerte – vineri, 10 iulie:
🤘🏻 – Parazitii
🤘🏻 – Zob
🤘🏻 – Bodark

Program concerte – sâmbătă, 11 iulie:
🤘🏻 – Cargo
🤘🏻 – Alex and The Fat Penguins
🤘🏻 – Basska

Deja tradiționala paradă moto, în care vom forma cel mai mare tricolor din motociclete, nu va lipsi nici anul acesta, fiind programată pentru sâmbătă, 11 iulie, în jurul prânzului.
Vom avea și nelipsitele concursuri moto, dar și foarte multe surprize, atracții și activități noi în festival. Păstrăm suspansul, ca să vă bucurați de ele la fața locului :).
Așa cum ne-am obișnuit, gazda evenimentului va fi prietenul nostru Cristian Hrubaru, iar Rock FM va fi partener media.
Participanții care dețin abonamente de 3 zile la eveniment beneficiază de loc pentru cort în campingul amenajat în cadrul festivalului.
Copiii sub 14 ani, însoțiți de părinți, au acces gratuit. Consultați regulamentul festivalului pentru afla mai multe informații cu privire la condițiile de acces.
Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SlowrideTransalpina/

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST a avut prima ediție în 2017, când clubul moto SlowRiders RC a decis să petreacă cum se cuvine aniversarea celor 5 ani de existență. Așa că, au dat întâlnire tuturor pasionaților de motociclete și muzică rock pe Transalpina, la Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor. S-au strâns mii de participanți care, în ciuda vremii, au chefuit și s-au distrat până-n zori de zi. Iar pentru a marca cum se cuvine prima ediție a festivalului SlowRiders RC, împreună cu încă 300 de motocicliști, au format în paradă cel mai mare tricolor din motociclete.
Evenimentele din anii urmatori au adunat și mai mulți participanți, care s-au bucurat de concertele celor de la Zdob și Zdub, Vița de Vie, Bucium, Coma, Dirty Shirt și mulți alții.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes