Coș

Slowride Transalpina Fest 2019

Locatie eveniment: Pestera Muieri, Baia de Fier
Adresa: jud. Gorj

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei – Abonament Early bird (pret valabil în perioada 27 martie – 1 aprilie)
60 lei – Abonament Presale  (pret valabil în perioada 2 aprilie – 15 mai)
70 lei – Abonament Normal (pret valabil în perioada 16 mai – 14 iulie)
Camping gratuit pentru orice tip de abonament.
40 lei – Bilet o zi (acces pentru o zi, la alegere, oricare  dintre cele 3 zile de festival, nu include loc de campare)
SLOWRIDE TRANSALPINA FEST 
între 12 și 14 iulie 2019Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor
==================================================
SLOWRIDE TRANSALPINA FEST continuă și în 2019. Cea de-a treia ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, Județul Gorj, de această dată în weekendul 12-14 iulie.
Paticipanții sunt așteptați, la poalele Transalpinei, cu un line-up menit să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu tradiționalul și experimentalul. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Dirty Shirt & Orchestra, Implant Pentru Refuz, ALTAR și Coma.
Vineri, 12 iulie, cap de afiș va fi trupa bucureșteană de metal alternativ COMA, o formație obișnuită a cluburilor și festivalurilor rock din România și nu numai. Activează de aproximativ 20 de ani, timp în care au ”crescut” o întreagă generație de împătimiți ai sunetelor agresive.
Mai multe informații despre COMA găsiți aici: https://www.facebook.com/comaband/

Headlinerul zilei de sâmbătă, 13 iulie, este Dirty Shirt, trupă transilvăneană considerată una dintre cele mai originale formații de rock din Europa de Est. Muzica lor, bazată pe metal hardcore, se combină perfect cu sunetele tradiționale și cu instrumentele populare. Iar colaborarea lor cu Ansamblul Transilvania, cu care vor urca pe scena de la Slowride Transalpina Fest, este ceva de neratat!
Mai multe informații despre Dirty Shirt puteți găsi aici: http://www.dirty-shirt.com/

Restul line-upului cuprinde trupe foarte diverse: de la ”veteranii” ALTAR, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și militanții Implant Pentru Refuz, la experimentalii Oameni Necunoscuți.

Program concerte – vineri, 12 iulie:
?? –  Coma
?? –  Implant pentru Refuz
?? – Days of Confusion
?? –  Alex and the Fat Penguins
?? –  Riot Monk
?? –  Loud Inc.

Program concerte – sâmbătă, 13 iulie:
?? –  Dirty Shirt & Orchestra
?? –   ALTAR
?? –   C.A.S.H.
?? –  Jinxy Von D’Ers
?? –  Basska
?? –  Oameni Necunoscuți (O.N.)

Deja tradiționala paradă moto, în care vom forma cel mai mare tricolor din motociclete, nu va lipsi nici anul acesta, fiind programată pentru sâmbătă, 13 iulie, în jurul prânzului.
Vom avea și nelipsitele concursuri moto, dar și foarte multe surprize, atracții și activități noi în festival. Păstrăm suspansul, ca să vă bucurați de ele la fața locului :).
Așa cum ne-am obișnuit, gazda evenimentului va fi prietenul nostru Cristian Hrubaru, iar Rock FM va fi partener media.
Participanții care dețin abonamente de 3 zile la eveniment beneficiază de loc pentru cort în campingul amenajat în cadrul festivalului.
Copiii sub 14 ani, însoțiți de părinți, au acces gratuit. Consultați regulamentul festivalului pentru afla mai multe informații cu privire la condițiile de acces.

Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SlowrideTransalpina/

SLOWRIDE TRANSALPINA FEST a avut prima ediție în 2017, când clubul moto SlowRiders RC a decis să petreacă cum se cuvine aniversarea celor 5 ani de existență. Așa că, au dat întâlnire tuturor pasionaților de motociclete și muzică rock pe Transalpina, la Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor. S-au strâns mii de participanți care, în ciuda vremii, au chefuit și s-au distrat până-n zori de zi. Iar pentru a marca cum se cuvine prima ediție a festivalului SlowRiders RC, împreună cu încă 300 de motocicliști, au format în paradă cel mai mare tricolor din motociclete.
Evenimentul din 2018 a adunat și mai mulți participanți, care s-au bucurat de concertele celor de la Zdob și Zdub, Vița de Vie, ZOB, Bucium și mulți alții.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes