Coș

SYMPHOENIX-concert rock simfonic extraordinar

SYMPHOENIX-concert rock simfonic extraordinar

Locatie eveniment: Gradina de vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase
Adresa:  Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
130 lei – Bilet cu loc Categoria I
150 lei – Bilet cu loc Categoria VIP
Taxa de procesare: 5%/ bilet
Achizitionati locurile aici: ?HARTA locurilor ?

Joi, 8 iulie, ora 20:00 in Gradina de vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase din Bucuresti vă așteaptă la concert marca Phoenix.

Phoenix se întâlnește din nou cu publicul din Bucuresti în cadrul unui  spectacol extraordinar SymPhoenix  – Impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc  merge pe aceeași linie  având un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

❗️ Reguli de participare la eveniment ❗️

Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).

* Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.

** Dacă ați achiziționat bilet și nu indepliniți niciuna din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la iabilet pentru refund la contact@ambilet.ro .

copiii pana in 10 ani au acces gratuit , fara loc

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes