Coș

Sibiu Metal Alliance Presents: Evergreed and Doomsday Astronaut @Love bar, Sibiu

? Data: 02.03.2024 
🕣 Ora acces:
20.00
📌 Locatie eveniment:
Love bar, Sibiu
🏠 Adresa:
str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu
📧 Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Acces Normal 02.03.24
Max:
Min: 1
Step: 1
40,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
– 40 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

Sibiu Metal Alliance presents: Evergreed and Doomsday Astonaut, Live at Love Bar.
Evergreed:
Trupa a fost fondată în 27 martie 1998, abordând stilul death metal melodic cu influenţe At the Gates şi In Flames. În acelaşi an participă la festivaluri precum Young Rock for Youngs în Piatra Neamţ şi Constelaţii Rock în Râmnicu Vâlcea. Doua demo-uri sunt inregistrate in formula inițială. Ultima apariţie în acestă formulă are loc în august 2001 la festivalului Cavalcada Făgăraş unde este prezentată o variantă instrumentală a pieselor. Între anii 2001 si 2007 trupa experimentează piese proprii în limba română, într-o manieră heavy metal, fructificându-se ca înregistrări într-un demo şi un single. Activitatea concertistică în această perioadă se concretizează în participarea în anul 2002 la festivalul de la Sfântu Gheorghe, la festivalurile anuale ale bikerilor in Sibiu şi prin diverse apariţii în cluburile locale. Cooptarea in trupa a lui Boke în 2010 marchează reîntoarcerea la stilul death metal. Apariţiile live devin mult mai dese, iar în anul 2012 se înregistrează un demo cu piesele de succes ale trupei rearanjate pentru 3 chitare. Trupa se prezintă publicului din Braşov în clubul Rockstadt şi participă la festivalul Artmania din Sibiu, iar în 2013 și 2014 se califică în semifinalele concursului Wacken Metal Battle Romania de la Cluj Napoca. În plus, lansează un single cu o compoziţie nouă și susține recitaluri în cadrul festivalurilor Rock’N’Iaşi, Barock Fest Petroșani, Gugulan Rock Caransebeș. În anul 2015 trupa lansează primul său videoclip (Volant Voland) şi concertează la Tg. Mureș la Maris Fest. Anul 2016 aduce un nou single cu lyric-video (Viral Hate Contamination),concerte în Petroșani şi în clubul Rockstadt Brașov. La jumătatea anului 2016 trupa cooptează un nou basist, iar in 2017 trupa susține un concert la Servus Transilvania Fest. Anul 2018 începe cu o serie de concerte împreună cu trupa E-an-na în Sibiu, Craiova, Rm. Vâlcea și București. Începutul lunii mai 2018 aduce calificarea în finala competiției Wacken Metal Battle, unde termină pe locul II.
Doomsday Astonaut:
Venind din inima Transilvaniei, Doomsday Astronaut a devenit un reper incontestabil în progressive metal-ul instrumental. Trupa, care a luat naștere în februarie 2022, reprezintă o fuziune electrizantă a patru muzicieni remarcabili, avându-l lider pe uimitorul chitarist Waqas Ahmed.
Născut în Lahore, Pakistan, virtuozitatea lui Waqas Ahmed a devenit o forță semnificativă pe scena underground de heavy metal. După ce a făcut parte din trupe influente precum Odyssey, Kain și Orion, Waqas s-a mutat la Sibiu, România. Aici, el nu numai că transmite cunoștințele sale vaste ca profesor de chitară, dar este, de asemenea, membru fondator, chitarist, compozitor și producător al Doomsday Astronaut. Waqas a fost, de asemenea, membru fondator, chitarist și compozitor al trupei de metal Alpha Q din Sibiu.
Ascensiunea fulminantă a trupei a culminat prin prestația lor de excepție la concursul de trupe organizat de Festivalul Posada Rock în septembrie 2022, unde au câștigat Marele Premiu și Premiul pentru muzică underground. Concurând cu trupe din Bulgaria, Ungaria, România și Republica Moldova, Doomsday Astronaut s-au remarcat prin muzicalitatea și virtuozitatea lor incredibile. Acest lucru a fost urmat de câștigarea de către Waqas a Premiului pentru cel mai bun chitarist de metal la concursul Constelații Rock. Acest lucru i-a adus în prim-planul scenei underground locale, permițându-le să cânte la festivaluri precum Metalhead Meeting, Posada Rock și Rock La Mureș, unde au împărțit scena cu trupe legendare precum Pantera, Carcass, Leprous, Paradise Lost, Venom, Soen, Persefone și The Haunted.
Doomsday Astronaut a lansat cel de-al treilea album, intitulat „Djent Djinn”, pe 4 octombrie 2023, prin casa de discuri A for Aleph Records. „Djent Djinn” a fost primit extrem de bine atât de criticii muzicali, cât și de fani, datorită sunetului său proaspăt, muzicalității incredibile, compoziției memorabile și producției nemaipomenite. Lansarea albumului a fost urmată de un turneu național de succes. Fiecare spectacol i-a lăsat pe fani uimiți de vrăjitoria muzicală a trupei. Cu un număr bun de concerte de profil înalt deja în palmares, Doomsday Astronaut caută să își continue ascensiunea și în 2024, oferind spectacole impecabile, consolidându-și în continuare poziția de una dintre cele mai proaspete, dinamice și promițătoare trupe din scena locală.

🎉🕺  #Lovebar #DistractieMaxima

Best WordPress Themes