Coș

Secretul fericirii (spectacol de teatru)

Locatie eveniment: Sala consiliului Judetean Buzau
Adresa: Blv. Nicolae Bălcescu, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
– 80 lei – Bilet cu loc categoria I
Atentie: Se pun în vânzare un număr limitat de bilete! Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 14 ani!

 

===============================================
* ADRENALITERA vă invită miercuri, 19 mai, de la ora 17:30 și de la ora 19:30, Sala Consiliului Județean Buzău, la una din cele mai spectaculoase comedii din ultimii ani, după unul din cele mai bune texte din dramaturgia românească contemporană: SECRETUL FERICIRII

Regia: VLAD ZAMFIRESCU
Distribuţia:
VLAD ZAMFIRESCU
IRINA VELCESCU
DAN BORDEIANU
CRISTINA RUSIECKI, critic de teatru:
„Cu o ştiinţă rară a scrierii textului pentru scenă, Alexandru Popa trece spectatorii prin toate etapele dramatice. Serenitatea iniţială se va sfârşi în tumult şi tragedie. Până atunci însă comedia curge spumos şi inteligent, cu personaje actuale care vorbesc exact ca azi. Nici mai elegant, dar nici mai deşănţat decât e cazul. Un talent dramatic cât roata carului, Alexandru Popa scrie un text care sună bine, adică exact ca în viaţă. Şi cu toţii ştim câtă muncă se ascunde în spatele acestui „exact ca în viaţă“! Cu propoziţii scurte care se întrerup la jumătate pentru ca interlocutorul să preia ştafeta din mers, dialogul înaintează într-un ritm dement, cu o naturaleţe de zile mari, exact ca la cei mai buni dramaturgi americani, David Mamet sau Neil LaBute.
Mizând pe resursa de aur a teatrului, actoria, spectacolul are ritm, inteligenţă şi umor cât casa. Ca să nu mai spun de gradaţie, de surprizele şi de răsturnările de situaţie care scufundă publicul într-o adevărată cavalcadă de scene şi stări.
Regizat de însuși Vlad Zamfirescu, cu numărul lui impresionant de roluri consistente la activ, spectacolul Secretul fericirii nu putea să iasă decât o bijuterie actoricească. Adăugaţi la asta un text impecabil si veţi obţine, cu siguranţă, unul din cele mai bune spectacole de gen din ultimii ani, un spectacol in care timpul trece pe nesimtite pentru că o sa vă distraţi de la început până… aproape de sfârşit. Restul vă las sa-l descoperiţi singuri.”
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 14 ani!
=================================
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes