Coș

Seara generozitatii pentru ARIMA

Seara generozitatii pentru ARIMA la The PUB Trocadero

? Data: 02.06.2023 / ? Ora: 17:00
?Locatie: The Pub Univestitatii
? Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?️ –50 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
• Acces gratuit pentru copiii cu vârsta de până în 14 ani, care sunt însoțiți de un adult
• Acces gratuit pentru persoanele cu handicap și persoanele însoțitoare
__________________________

⚡ “Seara generozitatii pentru ARIMA”„Nimeni nu a devenit vreodată sărac oferind” de Anne Frank.
Strangere de fonduri pentru Asociatia Pentru Educarea si Integrarea Tuturor: Trupa Obligo si Clubul de muzica al Liceului Tudor Vianu pregatesc un spectacol de exceptie.
Bucuresti, Romania – APEIT, Asociatia Pentru Educarea si Integrarea Tuturor  organizeaza un eveniment de strangere de fonduri in data de 02 iunie 2023, la The Pub – Universitatii din Bucuresti. Evenimentul va reuni pe scena artisti indragiti ai momentului: Clubul de muzica al Liceului Tudor Vianu si trupa Obligo, cunoscuta pentru show-urile sale de improvizatie pline de energie si umor.Evenimentul va avea o durata de doua ore, de la 17.00 la 19.00, si va cuprinde momente artistice deosebite, surprize si multa emotie. Clubul de muzica al Liceului Tudor Vianu va incanta publicul cu un repertoriu ales cu grija, care va include cover-uri rock & more. Trupa Obligo va oferi un show de improvizatie unic, in care publicul va putea lua parte activ, printr-o interactiune plina de umor si spontaneitate.Scopul evenimentului este de a strange fonduri pentru APEIT, o organizatie non-profit a carei misiune este sa ajute la a recupera si integra cat mai multi copii si adulti cu tulburari de dezvoltare. Fondurile stranse vor fi folosite pentru a sustine proiectele APEIT, enumeram “ Campusul integrarii sociale” si Centrul de educatie pentru viata, alaturi de Arima Bakery, APEIT fiind prima asociatie care a angajat adulti cu nevoi speciale in mod direct.APEIT face un apel catre toti cei care doresc sa contribuie la aceasta cauza nobila sa se alature evenimentului si sa ofere un sprijin activ prin participarea la spectacol sau prin donatii.Evenimentul de strangere de fonduri pentru APEIT va fi un moment deosebit, care va aduce impreuna artisti talentati, public sensibil si o cauza nobila.
Va asteptam cu drag sa ne alaturati si sa contribuiti la aceasta lupta importanta de integrare si recuperare a copiilor si adultilor speciali!.
Best WordPress Themes