Coș

Scufita Rosie si Lectia de Geografie – adaptare dupa Fratii Grimm @ Lloyd’s Pub


Locatie eveniment: Lloyd’s Pub
Adresa: Str. Coltei, Nr. 16, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro:
Bilet – 35 Lei – cu o PRAJITURA INCLUSA!
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

?Scufita Rosie si Lectia de Geografie – adaptare dupa Fratii Grimm. Spectacol interactiv, educativ si dansant pentru copii.
Data: Duminica, 5 iunie 2022
Ora 11:00
Locatie: Lloyd’s Pub, Bucuresti
Eveniment Facebook
___________________________________________________

Imediat dupa ziua copiilor, LLOYD’S PUB da startul spectacolelor pentru cei mici!
Incepem cu SCUFITA ROSIE si Lectia de Geografie, dupa Fratii Grimm – un spectacol plin de culoare si voie buna, cu muzica antrenanta, unde micii spectatori sunt inclusi in poveste in pasi de dans. Scufita Rosie a noastra urmareste firul povestii scrise de Fratii Grimm, dar se intampla ceva neasteptat si ajungem la o mica lectie de geografie. Este educativ, plin de energie, vesel, cu talc, un altfel de spectacol pentru copii, ce foloseste mijloace multimedia pentru a-i introduce pe cei mici si nu numai in frumoasa lume a basmului si deopotriva in lumea inconjuratoare din care facem parte. Cu siguranta stiti povestea Scufitei Rosii, dar daca vreti sa descoperiti mai mult de atat, va invitam cu drag la spectacolul nostru interactiv, educational si dansant!
Protagonisti: Dana Porlogea si Razvan Dragu
Va asteptam cu drag, duminica, pe 5 iunie, de la ora 11:00, in Lloyds Pub – Str. Colței nr. 16, București (zona Universitate)!

Best WordPress Themes