Coș

Scarlet Aura @ The Pub Universitatii

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
45 lei – Acces
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 5% / bilet
Sambata, 18 Decembrie ora 18:00 la The PUB Universitatii

Pe 18 Decembrie Scarlet Aura sustine in Bucuresti la The Pub – Universitatii concertul de incheiere a trilogiei The Book Of Scarlet! Trupa a lansat acest an albumin Genesis of Time precedat de Stormbreaker (2020) si Hot’n’Heavy (2019). Acest final de trilogie a fost semnat cu Universal Music Romania in parteneriat cu Silver City Records.
Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordeaza un concept pe placul fanului de metal dar si al intregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția si sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creatie, o trilogie conceptuală atât muzicală cât și literară. Scarlet Aura este cel mai bun proiect muzical metal cu voce feminina din România bucurând cu show-ul și cântecele puternice un public numeros din Tara dar si din Europa de Vest și până in China.
Frumoasa poveste de dincolo de muzica revine faptului ca aceste trei albume de heavy metal autentic vin mana in mana cu cate un volum fantasy scrise de Aura Danciulescu. La locatia concertului puteti gasi albumele din trilogie dar si primele 2 volume – Ignition si Scarlets United!
Scarlet Aura sunt :
Aura Danciulescu – Voce
Mihai „Myke D” Danciulescu – Chitara
Rene Nistor – Chitara bas
Matthias Klaus – Tobe

IMPORTANT
Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porti masca de protectie in interior, in spatiile comune si la bar. Avem cu totii obligativitatea respectarii normelor in vigoare si respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numarul de locuri disponibile pentru ca sa ne simtim cu totii in siguranta si pentru a avea spatiu personal suficient.
Va recomandam sa ajungeti cu cel putin 30 de minute inainte de ora anuntata.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Recomandări:

Best WordPress Themes