Coș

Scarlet Aura – Live | Galati

Scarlet Aura – Live | Galati

? Data: 27.05.2023 /? Ora: 20:00
?Locatie:Versus PUB Galati
Adresa: str.Brailei 41, Galati
Eveniment FB

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
50 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
==================================================

?Scarlet Aura ?
? Sâmbătă, 27 Mai / Show 20:00
Scarlet Aura, trupa romaneasca de heavy metal lanseaza primul album in limba romana: “Rock în Sânge și Voință”! Acest album contine 11 melodii si are ca data oficiala de lansare 5 Mai 2023, prin Universal Music Romania si Silver City Records.
Scarlet Aura a facut valuri pe scena metal internationala inca de la inceputuri din 2015 cu o suita de albume de succes si concerte Live spectaculoase, turnee sustinute atat in Europa cat si in Asia, dar si datorita turneelor alaturi de Tarja Turunen, Rhapsody of Fire, Delain, Sabaton si multi altii. Sunetul Scarlet Aura este cunoscut pentru mixing-ul distinctiv de heavy metal, rock si elemente melodice. Recent colaborarea cu Ralf Scheepers (Primal Fear, Avantasia) pe melodia “Fire All Weapons” dar si evenimentul realizat impreuna cu Ralf si Doro Pesch “Rock United by Scarlet Aura” in octombrie 2022 in Bucuresti a intarit prezenta acestora la nivelul scenei heavy metal.
Cu “Rock în Sânge și Voință”, Scarlet Aura isi propune sa atinga noi culmi, trupa ducand creativitatea muzicala la nivele inalte, aratand iubire fata de radacinile romanesti dar si pasiunea de a crea muzica puternica si cu inteles. Albumul marcheaza o etapa diferita a trupei comparativ cu lucrarile anterioare cele 11 melodii fiind scrise complet in limba romana, pentru prima data in cariera Scarlet Aura. Decizia trupei de a imbratisa limba nativa a fost inspirata de dorinta de a aduce un omagiu mostenirii lor dar si pentru a crea o experienta unica. Albumul va prezenta un sunet semnificativ greoi ce isi trage seva din thrash si speed metal. Fanii se pot astepta la un album plin de imnuri energice si pozitive, voci puternice, riff-uri covarsitoare, solo-uri de chitara inaltatoare dar si de ritmuri rapide.
Link primul single de pe album – https://scarletaura.lnk.to/RockInSangeSiVointa
“Rock în Sânge și Voință” track list:
1. Rock in Sange si Vointa
2. Îngeri și Demoni
3. Blestemul Sfinților
4. Regina Nopții
5. Veteranii
6. România Cântă Rock
7. Cu Pletele-n Vânt
8. Aripi Pentru Toți
9. Sunt Eu … o Umbră
10. Uniți Până La Moarte
11. Ploaia (SPIN cover)
Ramaneti alaturi de noi pentru mai multe informatii cu privite la lansarea a “Rock în Sânge și Voință” dar si ale noilor date de turneu pe paginile trupei de social media sau cu un subscribe pe site http://www.scarletaura.com
Scarlet Aura sunt :
Aura Danciulescu – Voce
Mihai „Myke D” Danciulescu – Chitara
Rene Nistor – Chitara bas
Spas Markov – Tobe .
Best WordPress Themes