Coș

Scarlet Aura – Concert lansare album – Genesis of Time ANULAT

Locatie eveniment: No limit club, Buzău
Adresa: Șos. Spătarului, nr.7, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 120 lei (30 lei/pers) – Bilet Grup 4 persoane
– 40 lei – Bilet Acces
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor pe terasă vă rugăm să sunați la numarul 0723.429264!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 5% lei / bilet.

Symphonic Power Metal la Buzău!
Chiar ne era dor de un concert de rock adevărat!
Vineri, 24 septembrie, vă așteptăm la concertul de lansare al albumului Genesis of Time.
🔻Scarlet Aura – Concert lansare album 🔺
📅 Vineri, 24 Septembrie / acces public 21:00

Pe 24 Septembrie Scarlet Aura sustine in Buzau la Club No Limit concertul de lansare al albumului Genesis Of Time, ultimul din cadrul trilogiei The Book Of Scarlet, precedat de Stormbreaker (2020) si Hot’n’Heavy (2019). Acest final de trilogie a fost semnat cu Universal Romania in parteneriat cu Silver City Records.
Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordeaza un concept pe placul fanului de metal dar si al intregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția si sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creatie, o trilogie conceptuală atât muzicală cât și literară. Scarlet Aura este cel mai bun proiect muzical metal cu voce feminina de export al României bucurând cu show-ul și cântecele puternice un public numeros din Europa de Vest și până in China.
Frumoasa poveste de dincolo de muzica revine faptului ca aceste trei albume de heavy metal autentic vin mana in mana cu cate un volum fantasy scrise de Aura Danciulescu. La locatia concertului puteti gasi albumele din trilogie dar si primul volum – Ignition.
Scarlet Aura sunt :
Aura Danciulescu – Voce
Mihai „Myke D” Danciulescu – Chitara
Rene Nistor – Chitara bas
Matthias Klaus – Tobe

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes