Coș

Scandal + 1000facez

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
40 lei, 30 lei – Earybird (preț redus pentru primele 50)
40 lei, 35 lei – Presale (preț redus pana pe data de 02 octombrie, inclusiv)
40 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)
👉 Scandal + 1000facez
Data: Miercuri, 3 Octombrie
Locație: Club Quantic
Acces public: Începând cu ora 19:00
==================================================
Formată în 1998 la Bacău, SCANDAL este una dintre puținele trupe de punk pe care le oferă scena independentă din România în acest moment. Trupa a devenit notorie în undergroundul local încă de la începutul anilor 2000 odată cu popularizarea nemuritorului imn anti-poliție ‚Patrula’ și a aparițiilor sporadice peste tot în România, în cadrul unor concerte dedicate.
Relocați la Londra, trei dintre scandalagii reformează trupa și lansează în timp record două EPuri în format CD, în 2016 și 2017, iar la începutul lui 2018 trupa face pasul decisiv în lumea vinilului, albumul ‚On A Roll’ fiind lansat în format 12” LP de către labelul german Spirit of the Streets Records.
Trupa a revenit în România în vara lui 2018, concertul aniversar de pe scena Quantic-ului adunând un public numeros, divers și efervescent, același lucru s-a întâmplat și la finalul lui 2018 când Scandal a susținut primul turneu românesc cu concerte la București, Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara si Brașov. în 2019 Scandal a aparut în premieră pe scena a două mari festivaluri punk britanice, Rebellion și Undercover, de asemenea trupa a susținut primul turneu european ce a inclus apariții pe scenele festivalurilor open air Obscene Extreme din Cehia și Exit Festival din Serbia. Cel mai nou material al trupei, a fost lansat în primăvara lui 2019 și se numește‚ 5 Minutes to Riot’, lansat in format digipack CD și include alături de patru piese noi și varianta actualizată a piesei ‚Patrula’.
Concertul de pe 3 octombrie reprezinta singura apariție live a trupei la București in 2019, un punk rock show de la care nu aveți voie să lipsiți!
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes