Coș

Sasha BIKE SHOP FESTIVAL 2022

Locatie eveniment: Lotrioara Boita, Sibiu
Adresa: sat Lotrioara, comuna Boita, jud Sibiu

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
70 lei – Abonament pentru 3 zile
30 lei – Loc Camping un cort
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

👉 Festival “Sasha BIKE SHOP FESTIVAL 2022”
Data: Vineri-Duminica 27-29 mai 2022
Locatie: sat Lotrioara, comuna Boita, jud Sibiu
==================================================
CUSTOM DUTCH BIKES FESTIVAL
👉 Sasha BIKE SHOP FESTIVAL este dedicat tuturor iubitorilor de motociclete și muzică rock și are scop umanitar pentru ajutorarea copiilor bolnavi de Epidermoliza Buloasa,o boală  incurabilă  de care suferă 79 de copiii din România care are din păcate sfârșit tragic,majoritatea copiilor neajungand la maturitate.
Din acest motiv și datorită suferințelor zilnice ale acestor” Fluturași”  (afecțiunea este denumită și Boală Fluture datorită sensibilității extreme ale pielii) încercăm sa DILATAM TIMPUL pentru ei strângând fonduri pentru a putea beneficia de tratamentele extrem de scumpe care constau în creme și pansamente speciale de care au nevoie zilnic ,toate coroborate cu o alimentație adecvată pentru că boala încet,încet afectează și partiile interne ale organismului.

Dorim sa le construim aici pe Valea Lotrioarei  un loc care sa-i primească cu drag și care să le ofere un sprijin real, un loc de relaxare și socializare.
O tabăra cu căsuțe, cu toate facilitățile, locuri de joacă și distracție, sport și agrement de care sa beneficieze în majoritatea timpului copiii afectați și familiile lor.
În aceeași timp acest spațiu poate fi folosit pentru a găzdui toți iubitorii de  motociclete, pentru activități distractive, relaxare și întruniri. Fondurile obținute în urma acestor activități vor finanța complet timpul petrecut de FLUTURAȘI  în aceasta tabără.

Pe lângă suferința fizică zilnică și traumele psihice de care au parte acești  copilași sunt părinții lor care sunt puși în situația de a asista neputincioși  la suferințelor copiilor lor și din acest motiv va rugam sa ne fiți alături pentru a le alina măcar în mică parte drama lor.
Organizatori: Asociatia Prietenii Lotrioarei, Primaria Comunei Boița si Andrea Martin.

Best WordPress Themes