Coș

Sarmalele Reci & Timpuri Noi

Biletele pot fi achizitionate la următoarele prețuri:
  35 lei – pret Presale (<23 august)
  50 lei – pret Acces in ziua concertului
Sigur ați ghicit că este vorba despre un concert unplugged alături de 2 dintre cele mai longevive trupe ale rock-ului românesc – Timpuri Noi și Sarmalele Reci.
Așa că, vă așteptăm vineri – 24 august în club Quantic din București la un eveniment 100% acoustic și de mare anvergură.
––––––––––––––––––––––––––-
Sarmalele Reci
Înființată încă din 1993, cu o discografie ce cuprinde 8 albume și apariții la numeroase festivaluri din țară și din străinătate, formația SARMALELE RECI are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească, fiind un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii.
Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock.
Piesa „Șpriț de Vară” Acustic – https://youtu.be/iMV9LEfSrZY
facebook – https://www.facebook.com/SarmaleleReci/
–––––––––––––––––––––––––––
Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!
De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii…. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Live Acustic 2017- https://youtu.be/17hdweLW_7M
facebook – https://www.facebook.com/trupaTimpuriNoi/
––––––––––
Găsește-ne @Grădina de Vară din Quantic, Șoseaua Grozăvești, nr.82


*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes