Coș

În data de 21 martie ne întâlnim la Hard Rock Cafe pentru o seară memorabilă alături de SARMALELE RECI, care ne promit vă vor face alături de noi o trecere prin cele mai cunoscute piese ale lor! Și pentru că trupa va sărbători anul acesta 25 ani de carieră muzicală, vino alături de noi să-ți aduci aminte de piesele pe care le fredonai ți tu cândva – „Violeta”, „Țara te vrea prost”, „Telefonul nu mai sună” și multe altele, care sigur îți vor da energie toată seara!

Înființată încă din 1993, cu o discografie ce cuprinde 8 albume și apariții la numeroase festivaluri din țară și din străinătate, formația SARMALELE RECI are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească, fiind un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii.

Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock.

Componenţa actuală:
– Zoltán András (voce, kybds.)
–  Emil Viciu (ch.)
– Gabriel Drăgan (drms.)
– Mircea László Horváth (kybds)
– Vladimir Săteanu (bas).

Biletele pot fi achiziționate pe www.AmBilet.ro la următoarele categorii de prețuri:
– VIP: 50 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 30 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 30 de lei
Important: Număr limitat de bilete!

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes