Coș

Sa stii, fa, ca te-am iubit! -teatru muzical

Să știi, fă, că te-am iubit! – teatru muzical

Locatie eveniment: Terasa Cooperativa Bar
Adresa: Icoanei nr. 86, București

Biletele pot fi achizitionate online aici:
40 lei – Normal Ticket pentru reprezentatia din ziua 03 octombrie // Acces: 19:30
*Important: se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

„Să știi, fă, că te-am iubit! – teatru muzical”  pe Terasa Cooperativa Bar din Strada Icoanei, nr 86.
===============================================
„Să știi, fă, că te-am iubit”, este un musical ce propune povestea vieții Mariei Tănase, croită din melodiile auzite în Mahalaua Cărămidarilor. O poveste văzută prin alți ochi.
“M-am născut în București, în vechea Mahala a Cărămidarilor, acolo unde cresc legume, pomi fructiferi și flori, în grădina cu miros de caise a lui taica, cu o multime de pomi în floare, femei guralive, neveste de oameni simpli, muncitori, copii gălăgioși și năzdrăvani care umpleau maidanele și grădinile. Acolo în Mahalaua Cărămidarilor am trăit, am râs, am plâns și tot acolo am cântat“(Pasărea Măiastră, așa-i spunea Nicolae Iorga,Mariei.)

Distributie: Elena Albu
Muzica live: Light Quartet
Elena Albu – voce
Irina Răducanu – vioară
Rebeca Tănasie – violă
Camelia Iancu – violoncel

Regie: Mihaela Albu
Sunet și Lumini: Răzvan Stăicuț
Durată: 70 minute

 • Măsuri obligatorii pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2Mesajul TEATRULUI INDART cu privire la partajarea datelor pentru plasarea la mese pe terasa locației CoOperativa în condiții de siguranță:
  „Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR. Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate.”Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:- Prezentarea la terasa unde se desfășoară spectacolele de teatru se face cu 45 de minute înainte de începerea piesei de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
  – Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.Atenție! Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).- Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
  – Termoscanarea de către organizatori. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul dedicat festivalului.
  – Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în spațiul destinat festivalului, la mese, la toalete și la ieșirea din spațiul festivalului.Atenție!
  Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune daca persoanele nu se cunosc intre ele. Exceptie fac membrii familiei cu acelasi domiciliu. Mesele sunt situate la o distanță de minim 2 m între ele. Daca doriti sa nu stati la masa cu alte persoane va recomandam sa achizitionati 4 bilete. De asemenea, daca se achizitioneaza bilete de pe conturi diferite va rugam sa ne sunati pentru a va aseza la aceeasi masa cu prietenii dumneavoastra!
  LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției sau dacă se face o rezervare înainte. Bilete se pot achiziționa și la intrare dar doar cu rezervare înainte. Tel: 0724.304.593Anunț important privind spectacolele de teatru organizate de Teatrul InDArt
  *Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
  – dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul festivalului.
  – dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
  =====================================
*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Best WordPress Themes