Coș

Ronnie Romero & Gus G | Versus Pub Galati


Data: 07.07.2024/ 🕣 Ora acces: 19:00
📌Locatie: Versus PUB Galati
🏠Adresa: str.Brailei 41, Galati

📧 Eveniment

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
120 lei – 90 lei – earlybird reducere pentru primele bilete
120 lei – 100 lei – presale reducere pana pe data de 6 iulie
– 120 lei – normal acces
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de data achizitiei biletului. Achizitia biletului, ofera acordul de a imparti masa cu alte persoane.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

__________________________

 RONNIE ROMERO & GUS G
Duminica, 7 Iulie / acces public 19:00

“Ronnie Romero, o voce unica a rock-ului international(vocalist Rainbow, Michael Schenker etc.) vine alaturi de Gus G (cunoscut ca si chitarist Ozzy, Firewind) la Versus Pub!
Artistii vor sustine pentru prima data in Galati, in aceasta formula, un super concert rock unplugged cu piese legendare care, cu siguranta vor trezi multe amintiri!
Galati, abia asteptam sa ne vedem la Versus Pub pe data de 7 iulie 2024!
Revenim pe aceasta pagina cu update-uri!”

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

Best WordPress Themes