Coș

ROCKOLINDE cu Adrian Naidin si Ionut Micu John la Buzau

ROCKOLINDE cu Adrian Naidin si Ionut Micu John la Buzau

Locatie eveniment: No Limit Club, Buzau
Adresa: Bd.Nicolae Bălcescu NR.36, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 50 lei – Bilet Acces
– 65 lei – Bilet Acces VIP (primele randuri)
Taxa de procesare: 5%/ bilet
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor în sală vă rugăm să sunați la numarul 0723.429264! Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
 
Adrian Naidin si Ionuț “John” Micu vor concerta în 12 decembrie, în clubul No Limit din Buzău. In programul celor 90 de minute de concert, artiștii vor interpreta colinde și melodii rock-manifest.
Spectacolul marchează si lansarea CD-ului de colinde “Povestea Florii Soarelui”, un album ale cărui melodii au fost compuse de Adrian Naidin intr-un stil arhaic cu influențe rock.
Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forță și har în folclor. Prezentă în multe proiecte de succes în ultimi ani, alături de artisti ca Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Dan Puric, muzica lui Adrian a impresionat prin profunzimea versului și calitatea sunetului.
Părinții l-au îndrumat pe Ionut Micu spre acordeon. Ba mai mult, la Școala de Arte Constanța a fost înscris chiar la acordeon. Dar dorința de a bate toba a fost mult mai mare. Ca și pasiunea pentru unul dintre cele mai vechi instrumente muzicale. Pentru a-i face hatârul, bunicul i-a construit din ciurul bunicii o tobă la care a descoperit primele ritmuri. Așa a început marea pasiunea care avea să-i devină munca, hobby-ul, plăcerea, durerea, viața: toba. În prezent Ionuț este membru al trupei Compact, dar participă cu plăcere și la proiectele bunului său prieten, Adrian Naidin.
=================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes