Coș

ROBERTO MORBIOLI band (IT & USA) @The Pub Universitatii

? Data: 01.07.2024
🕣
Ora: 20:00
📌
Locatie:The Pub Universitatii, București
🏠
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧
EvenimentFaceBook 

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
01.07.24 presale
Max: 13
Min: 1
Step: 1
50,00 lei70,00 lei
01.07.24 acces
Max: 130
Min: 1
Step: 1
70,00 lei
VIP in fata scenei
Max: 30
Min: 1
Step: 1
90,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
70 lei – 50 lei – Presale (reducere pentru primele bilete)
– 90 lei – VIP (loc la mesele din fata scenei)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Locurile sunt limitate și se vor aloca în ziua evenimentului în funcție de sosirea în locație.
___________________

🎉🕺 Roberto Morbioli (Italia) – chitară și voce

Originar din Verona, Italia, Roberto Morbioli este un artist dinamic de Blues renumit pentru abilitățile sale captivante la chitară și voce. Personalitatea sa distinctivă și stilul său de interpretare strălucesc în fiecare piesă, canalizând esența legendelor blues-ului precum Freddy King, Albert King, B.B. King, Albert Collins și T-Bone Walker.

Potrivit Boston Herald, „Blues-ul curge atât de natural pentru Roberto Morbioli, iar chitara sa și vocea sunt atât de lustruite, încât sună ca și cum ar fi crescut mai aproape de Chicago decât de Verona, Italia”.

În 1991, Morbioli a fondat MORBLUS, acumulând recunoaștere critică și premii în timpul impresionantei sale călătorii de 33 de ani. Colaborările sale includ artiști influenți precum Guitar Shorty, Jesse Yawn, Robben Ford, Roomful of Blues, Big Daddy Wilson, Mike Zito, Ronnie Earl, J. Geils, Sir Waldo Weathers (James Brown), Martha High și mulți alții.

Prezență globală, Roberto a onorat numeroase festivaluri majore din Europa, Rusia și din întreaga lume, demonstrând versatilitate în ambele stiluri de interpretare, electric și acustic. Pătrunzând în Statele Unite, el a lăsat o amprentă indelebilă în locuri iconice precum clubul de Blues B.B. King din Memphis și Antone’s din Austin, Texas. Turnee regulate în Statele Unite începând din 2004 confirmă semnificația durabilă a lui Roberto Morbioli în scena internațională de Blues.

ANDREA CAGGIARI (Italia) – chitară bas și voce

Andrea Caggiari este un basist și cântăreț care a început să cânte în 2004 alături de diferiți artiști italieni în genurile Blues, Soul și Funk. A urcat pe scenele multor cluburi, teatre și festivaluri din Italia și Europa. A participat la mai multe turnee în Africa, în special în Zimbabwe, cântând alături de artiști apreciați precum Oliver Mtukutzi, Dudu Manhenga, Ivan Mazuze și mulți alții.

În prezent, este membru al trupei Holebones, unde activează ca basist, cântăreț și producător. În calitate de basist, a cântat alături de Andy J Forest (armonicist din New Orleans), Quentin Moore (una dintre cele mai interesante voci din scena soul-ului texan) și este basistul trupei Morblus (una dintre cele mai bune trupe de blues italiene).

LIVIU POP (SUA/Rom) – tobe

Liviu este un toboșar american originar din România. A cântat și a făcut turnee alături de mulți artiști legendari de soul și blues: Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Mighty Sam McClain, Bobby Rush, Ruben Wilson, Kal David, Debbie Davies, Popa Chubby, Matt Schofield, Studebaker John și literalmente prea mulți alți muzicieni importanți naționali, internaționali și regionali pentru a-i enumera aici.

În prezent, Liviu este toboșarul celebrului pianist și organist Bruce Katz. În 2018, Liviu a fost inclus în CT Blues Hall of Fame. Liviu a cântat timp de mulți ani alături de Roberto Morbioli, atât în SUA, cât și în Europa.

„Un toboșar carismatic și captivant, Liviu are întotdeauna ritmul în interpretarea sa, dar se evidențiază și prin spontaneitatea sa fierbinte. El este unul dintre puținii care pot cânta blues, jazz și toate nuanțele stilurilor de rădăcini americane cu autoritate și originalitate.” – Bruce Katz (organist și pianist de renume mondial, nominalizat și câștigător de mai multe ori la premiile Blues Music Awards).

Best WordPress Themes