Coș

ROADKILLSODA kicks off ARTmania Festival 2023!

ROADKILLSODA kicks off ARTmania Festival 2023!

? Data: 30.05.2023 / ? Ora: 19:00
?Locatie: The Pub Univestitatii
? Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?️ –50 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________

ROADKILLSODA KICKS OFF ARTMANIA FESTIVAL 2023!ABIA AȘTEPȚI ARTMANIA?
Și noi, motiv pentru care ne adunăm oamenii de nădejde ca să dăm cep la vremurile bune împreună cu RoadkillSoda. RKS cântă la The Pub – Universității, în București, unde 150 de norocoși care prin bilete la concertul lor vor începe mai devreme sezonul de festival cu show fantastic și cu bilete la ARTmania cu preț redus. Vă așteptăm!CÂT COSTĂ BILETELE?
Doar 50 lei + taxe. Ca de obicei, rockerii proaspeți cu vârsta până în 12 ani nu plătesc bilet. Tot ca de obicei, trebuie să fie însoțiți de un adult pe toată durata evenimentului. Mai puțin pentru supraveghere, mai mult pentru ghidaj în fața celor lumești pentru rockeri. Mai multe despre regulile de acces,  aici.https://www.artmaniafestival.ro/regulament-artmania-kickoff-party/CUM AJUNG ACOLO?
Petrecerea are loc în București, la The Pub – Universității. Poți ajunge ușor acolo cu metroul, cu troleul, cu autobuzul sau un Uber dacă vrei să fii generos cu tine.
Autobuz: 137, 336, 381, 783
Troleu: 69 , 85
Metrou: M2, cobori la UniversitateCINE CÂNTĂ?
Acești monștri. RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011 și a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare.

Cel mai recent single al trupei se numește „LOUD & PROUD” și poate fi acultat aici.https://www.youtube.com/watch?v=ebb_gia_NwI&t=3s&ab_channel=666MrDoom

Best WordPress Themes