Coș

Locatie eveniment: Hardward Pub (Hard Club)
Adresa: Republicii 110, Cluj-Napoca 400489

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
  25 lei Presale (preţ până pe 20 martie, inclusiv)
  30 lei – Acces general (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
RIOT MONK concert pe data de 21 martie 2019 în Cluj-Napoca, la Hardward Pub.
========================================
RIOT MONK pleacă în miniturneul de promovare al noului single ‘Simple Circle’. Clipul captează, într-un mediu controlat, haosul și transformarea care au loc în noi în timpul unui concert. Grimase, alcool, dansuri tribale și fluide corporale, vibrații hrănite și consumate atât de către fani, cât și de către trupă.
Clipul va fi proiectat în premieră la concerte.

Eveniment Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/events/2620742357966629/

RIOT MONK
https://www.facebook.com/riotmonk
https://www.youtube.com/riotmonk
https://spoti.fi/2EbbQ6h
Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015.
Mesajul trupei, atât muzical cât și pe scenă, este unul de alienare și nepăsare, rebeliune cu o cauză imaginată și rezolvată cu mult alcool, decibeli și haos.

CAROUSEL
https://www.facebook.com/carouselro
Carousel este o trupa de rock alternativ/metal/prog si multe alte influente depinzand de povestea pe care fiecare dintre piese o expune. Trupa s-a format in Noiembrie 2017 in Cluj-Napoca avand ca membrii pe David Kiss la tobe, Tudor Bob chitara, Paul Badiu chitara, Horia Ciogu bas si Alex Lasc La voce. Din Punct de vedere muzical Carousel cuprinde riff-uri de chitara puternice pe alocuri sau parti melodioase si spatiale, linii de bas dinamice peste care vin tobele balansate si in ritmuri compuse pe alocuri. Vocea variaza de la melodic curat la scream toate aceste lucruri dand starea si firul epic care alterneaza. Un carusel muzical.
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

 

Best WordPress Themes