Coș

Ride on Band @Art Rock Cafe, Suceava

RIDE ON BAND @Art Rock Cafe, Suceava

? Data: 20.05.2023 / ? Ora: 19:30
? Locatie: Art Rock Cafe, Suceava
Adresa: Scurta, Nr.4, Suceava
Eveniment: Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
40 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________________________

? Ride on Band la Art Rock Cafe, Suceava, 20 mai 2023, ora 19:30
Rezervări: 0330 402 200
Ride on Band, trupa care merge mai departe…,
creează un inteligent rock blues de fuziune, cu elemente funk şi nuanţe fine de rock psihedelic. Tehnici instrumentale specifice (glissando, slap bass, tapping), conturează un spaţiu power rock/blues&funk, unic în peisajul muzical din România! Compoziţii şi texte foarte bune, o secţie ritmică perfect sincronizată, riffuri şi solouri ingenioase, un sunet dens, atitudine rock şi nu în ultimul rând, bucuria cu care transmit pasiunea lor pentru muzica vie, care are expresie şi vigoare, atât pe scena de concert, cât şi înregistrată pentru posteritate. Acestea sunt o parte din virtuţile care fac deliciul celor care participă la concertele trupei, sau care cumpără albumele lor, atat pe CD cât şi pe Vinyl.
Componenţa actuală este: Radu Cârlan – chitară, voce, Codrin Buliga – chitară, voce, Ionuţ Nistor – tobe, voce, Alex Nichiforof – chitara bas, Oana Boguş si Cristina Buia – backing vocals.
Ride on Band vin pentru prima data pe scena de la Art Rock Cafe, cu această ocazie vor lansa și la Suceava, cel mai recent album al lor, care se numește THINK. Vor cânta în întregime albumul THINK, de asemenea și piese de pe albumul mai vechi, LOOKING BACK, dar și multe piese noi, toate compoziţii proprii aşa cum fac de fiecare dată, cu mare chef de cântat şi de spectacol!

Best WordPress Themes