Coș

2022 si 2023 RIDE ON BAND @ The PUB Universitatii

RIDE ON BAND @ The Pub Universitatii

Data: 08.04.2023 / ? Ora: 20:30
Locatie: The Pub Univestitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3
Eveniment Facebook
[/one_fourth]

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
40 lei – Acces
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________________________

?Open doors 19:00
Ride on Band creează un inteligent blues rock de fuziune, cu elemente funk şi nuanţe fine de rock psihedelic. Tehnici instrumentale specifice (glissando, slap bass, tapping), conturează un spaţiu power rock /blues funk unic. De asemenea, au compoziţii şi texte foarte bune, o secţie ritmică perfect sincronizată, riffuri şi solouri ingenioase, au un sunet dens, atitudine rock şi nu în ultimul rând, bucuria de-a face simţită pasiunea lor pentru muzica vie, care are expresie şi vigoare, atât pe scena de concert, cât şi înregistrată pentru posteritate. Acestea sunt o parte din virtuţile care nu dezamăgesc pe cel care participă la concertele trupei sau care cumpără albumele lor, atat pe CD cât şi pe Vinyl.
Componenţa actuală este: Radu Cârlan – chitară, voce, Codrin Buliga – chitară voce, Ionuţ Nistor – tobe, voce, Alex Nichiforof – chitara bas, Oana Boguş si Cristina Buia – backing vocals.
Ride on Band revin pe scena de la The Pub Universitatii, cu un repertoriu din piese de pe albumele lor Looking Back si Think, dar si cu multe piese noi, in prima auditie, toate compoziţii proprii aşa cum fac de fiecare dată, cu pofta de cântat şi de spectacol.

Best WordPress Themes