Coș

RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights @The Pub Universitatii

?Data: 30.05.2024
🕣
Ora: 19:30
📌
Locatie:The Pub Universitatii, București
🏠 
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧
Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
30.05.24 Earlybird
Max: 10
Min: 1
Step: 1
40,00 lei60,00 lei
30.05.24 Presale
Max:
Min: 1
Step: 1
50,00 lei60,00 lei
30.05.24 Acces
Max:
Min: 1
Step: 1
60,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
60 lei – 40 lei – Earlybird (reducere primele bilete)
60 lei – 50 lei – Presale (preț redus până la data de 29.05.2024)
60 lei – Acces general (în ziua evenimentului)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
După achizitionare biletelor vă rugăm să sunaţi pentru REZERVAREA locurilor la mese la 0728843782. Rezervarile se fac pe numele celui care a achizitionat biletele, acesta poate face rezervare DOAR pentru biletele achizitionate .
Prin achizitia biletului va oferiti acordul de a imparti masa cu alte persoane.
___________________

RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights pe 30 mai 2024!

Pentru prima dată în România, RICHARD MANTA aduce din Plovdiv, vigoarea primăvăratecă a rockului bulgar, atent rafinat, în creuzetul bluesului american. Prospeţime, profesionalism, modestie şi inspirate compoziţii proprii! În premieră, pentru Bucureşti şi România, trupa RICHARD MANTA ne va prezenta primul lor album – Rise Up! O poveste originală, puse pe note de atrăgătorul chitarist şi lider al trupei, intens susţinut de vulcanice intervenţii pianistice şi dinamic susţinut de o expresivă secţie ritmică. Rise Up marchează o etapă semnificativă în călătoria lor muzicală.

Richard Manta este o formație de Blues Rock din Bulgaria, înființată în 2022. Forța motrice din spatele grupului este chitaristul și vocalistul Richard Mantarliev, renumit pentru performanțele sale captivante. Semnul distinctiv al muzicii lui Richard Manta constă în amestecul eclectic de diferite genuri, datorită diverselor medii muzicale ale muzicienilor săi. Această diversitate impregnează muzica lor cu o calitate vibrantă, multidimensională. Richard, care reprezintă principalul compozitor și co-producător, infuzează compozițiile trupei cu flerul său distinctiv. În plus, contribuții notabile la versurile albumului vin de la Phil Jackson, un creator de cuvinte experimentat, cunoscut pentru munca sa cu legendarul grup Massive Attack. Într-o perioadă remarcabil de scurtă de timp, mai multe piese de pe Rise Up au urcat până pe locul #3 în BG Radio Top 20, catapultându-i pe Richard Manta în lumina reflectoarelor. Cu o bază de fani în continuă expansiune și o înclinație pentru spectacole live electrizante, trupa continuă să captiveze publicul din întreaga țară, consolidându-și statutul de forță în creștere pe scena muzicală.

Componenţa quartetului bulgar este următoarea: Richard Mantarliev – chitară și voce, Christian Zhelev – baterie, Radosław Paunov – chitară bas şi Julien Kutmanov – chitară.
Trocadero Blues Nights prezintă Richard Manta, organizat la The Pub Universităţii, încheie sezonul de primăvară-vară cu un frenetic episod marca artasunetelor.ro! Hosted by Radu Lupaşcu.

Revenim în toamnă, pe 10 octombrie 2024, cu Bass Day! Să aveţi o vară romantică!
Parteneri: the-pub.ro, AmBilet – Bilete online, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, tananana.ro, johnniewalker, artasunetelor.ro.
RICHARD MANTA la Trocadero Blues Nights pe 30 mai 2024! (youtube.com)

Best WordPress Themes