Coș

REVOLTER – concert la The PUB Universitatii

REVOLTER – concert la The PUB Universitatii

? Data: 29.04.2023 / ? Ora: 20:30
?Locatie: The Pub Univestitatii
? Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?  40 lei – Acces normal
?  20 lei – Acces elevi/ studenti (la acces se prezinta carnetul de elev/student)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________

⚡ Trupa s-a lansat in 2015, când erau practic nite copil, sub numele REVOLVER. Prin talent si mult muncà au reusit in scurt timp sã compunã proprille compozitii. Toti sunt din Sibiu si au multe lucruri in comun, precum skate-ul, iesitul in grup si, cel mai ” important, pasiunea pentru muzica metal. in ultimil 4 ani, trupa si-a format un public fidel prin sustinerea a 31 de concerte, pe scenele celor mai importante festivaluri rock din t a r sau in diverse spatii de concerte din Sibiu, Timisoara,Brasov, Bucuresti, Vâlcea.
in anul 2021, dupã mai multe luni de pregâtiri in salade repetitii si o sesiune foarte intensã de inregistrári, data de 71 Septembrie
marcheazã lansarea primului material discografic intitulat „Revolter”., continând 8 piese-mesaj pentru generatia de tineric asi ei, ce infruntã cutumele societâtii actuale, exprimându-se färã constrângeri.
Membrii trupei au reusit cu succes in acesti ani s ãse maturizeze vis-a-vis de instrumente si muzicã in general, ajungând tot mai mult sà se indentificecu mesajul si riff-urile puternice din piesa „Revolter”., in acest sens, trupa ia decizia de afaceomiscare indrazneatã si isi modifica numele in REVOLTER. De aici, „sky is the limit”, promit baietii, adicã:
Dragos Rädulescu(voce): Stefan Marcu|chitarã, voce): David Neacsu|chitarã): Luca Barbu(bas): Haris Muresan(tobe).
Best WordPress Themes