Coș

Revelion pe stil vechi -Radu Captari & Band @Buzau

Locatie eveniment: No Limit Club, Buzău
Adresa: Bd.Nicolae Bălcescu NR.36, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 120 lei – Bilet Presale
– 150 lei – Bilet Acces General

Taxa de procesare: 5%/ bilet
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor în sală vă rugăm să sunați la numarul 0723.429264! Se pune în vânzare un număr limitat de bilete!

Deși majoritatea românilor serbează trecerea în noul an în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, există comunități care sărbătoresc Revelionul mai târziu.
Revelionul pe stil vechi este sărbătorit de românii care urmează calendarul iulian. În fiecare an, Revelionul pe rit vechi pică la două săptămâni distanță de cel pe rit nou, ceea ce înseamnă că în anul 2022, unii români vor trece în Anul Nou la finalul celei de-a doua saptamani a lunii ianuarie.
Clubul No Limit și Radu Captari Band vă invită în 15 ianuarie, cu începere de la ora 18.00 să sărbătorim împreună, cu stil, trecerea într-un nou an pe rit vechi.
Avem pentru dumneavoastră cea mai bună muzică rusească de petrecere, cea mai gustoasă mâncare și cea mai rafinată votcă.
Atmosfera va fi incinsă pe ringul de dans de ritmurile din filmul Șatra al lui Emil Loteanu, dar și de celebrele „Kalinka” sau „Oci Ciornie”.
„Radu Captari este compozitor și dirijor de profesie însă, ca interpret poate fi încadrat în categoria artistilor de excepție. Artistul combină folclorul clasic rusesc cu cel tigănesc și le amplifică cu pasiunea propriilor sale trăiri. Nu trebuie să-l cunoști, să fi auzit de el sau să-i știi repertoriul. Prima întâlnire cu Radu Captari creează dependență.” Best Music
Insemnătatea zilei și calitatea momentului creează premisa unui eveniment spe
=================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes