Coș

Reteta perfecta pentru H.A.O.S @The Pub Universitatii


?
Data: 27.05.2024/ 🕣 Ora: 20:00
📌
Locatie:The Pub Universitatii, București
🏠 
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧
Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Acces reprezentatia din 27.05.24
Max: 179
Min: 1
Step: 1
50,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
50 lei – Acces (alegeti biletul pentru reprezentatia din ziua dorita)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
După achizitionare biletelor vă rugăm să sunaţi pentru REZERVAREA locurilor la mese la 0728843782. Rezervarile se fac pe numele celui care a achizitionat biletele, acesta poate face rezervare DOAR pentru biletele achizitionate .
Prin achizitia biletului va oferiti acordul de a imparti masa cu alte persoane.
___________________

“Nu stiu. Nu pot sa gandesc ca un barbat, mi-ar exploda capul!”
“Nu incerca sa gandesti ca o femeie, o sa-ti explodeze capul!”
In episodul de astazi:
Betty credea ca relatia ei este perfecta pana cand se intoarce acasa mai devreme si il surprinde pe sotul ei Rob intr-o pozitie compromitatoare. Socata si oripilata, Betty cauta sfaturi de la prietena ei cea mai buna, Cheryl, care intamplator este si sotia fratelui lui Rob.
Betty si Cheryl fac ceea ce ar face orice femeie in situatia asta: plang, rad, se consoleaza cu vin, consuma calorii goale si cauta raspunsuri la vechea intrebare – “De ce fac barbatii tot felul de tampenii?”
In partea opusa a orasului Rob si Greg fac ceea ce ar face orice barbat in situatia asta: isi ofera un sprijin sincer, deghizat in multe beri si caterinca proasta, in timp ce incearca sa afle “De ce se enerveaza femeile brusc din nimic?”
Ceea ce e fresh la acest spectacol e faptul ca exploreaza cu maiestrie dinamica ciudata a relatiilor. Piesa nu este atat despre batalia dintre sexe cat despre cat de irationali si ridicoli pot fi oamenii, mai ales in relatia cu ceilalti.
Pentru oricine a avut vreodata neintelegeri in relatii (si hai sa recunoastem, cu totii am avut) cu siguranta veti gasi cel putin ceva care sa va amuze in aceasta comedie care sfideaza stereotipurile si iti dezvaluie cele mai ascunse secrete atat ale barbatilor cat si ale femeilor.
Ai vrut mereu sa afli “De ce vorbim aceeasi limba si totusi nu ne intelegem?”
Atunci “Reteta perfecta pentru H.A.O.S!” este spectacolul perfect pentru tine. Vino sa descoperi ca diferentele dintre femei si barbati sunt precum un dans ciudat pe muzica lui Tchaikovsky.
O comedie care te va lasa fara aer si te va purta dintr-un univers in altul in timp ce te vei intreba incontinuu “Ce naiba se intampla?”, “De ce e o idee foarte proasta sa mergem in Las Vegas?” si nu in ultimul rand… “Cine naiba e Susan??!”
Durata: 1h20
Distributie:
Betty Simpson – Cora Butnaru
Rob Simpson – Alexandru Radu
Cheryl Simpson – Andreea Bosneag
Greg Simpson – Valentin Andries
Biletele sunt disponibile la intrare si pe platformele AmBilet, si va puteti face rezervare la numarul: 0727042774
Va asteptam cu drag!

Best WordPress Themes