Coș

Recycle Bin @ Rocknrolla, Iasi

?Data: 15.06.2024
🕣
Ora: 20:00
📌
Locatie: Rocknrolla, Iași
🏠 
Adresa: str. Grigore Ghica Voda 14, Iasi
📧
Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
15.06.24 – Presale
Max:
Min: 1
Step: 1
50,00 lei60,00 lei
15.06.24 – Acces
Max:
Min: 1
Step: 1
60,00 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
60 lei – 50 lei – Presale (preț redus până la data de 14.06.2024)
60 lei – Normal Acces
 (în ziua evenimentului)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

___________________

Conceput in pandemia din 2020, albumul Pandemic Hits este un „puzzle” muzical. Fiecare membru al formatiei si-a inregistrat partea, separat de ceilalti membrii, ghidat de piesa originala si de talentul fiecaruia.
Ideea albumul a plecat de la un vis pe care l-a avut Xu’, tobosarul trupei, in care se facea, ca el si Bitza, vocalul trupei, aveau o discutie aprinsa legata de un album de coveruri.
Fiind blocati in case, au pus in practica aceasta idee. „In anii ’90 – 2000 auzeam la radio piese ale trupelor Andre’, Blondy, A.S.I.A. si altele, si imi imaginam cum ar suna daca ar fi fost cantate de o trupa rock sau punk” (Bitza).
Speram sa aducem un zambet pe fetele celor care erau adolescenti in acei ani si sa oferim o alta viziune unor piese „dance”.
Albumul contine 10 piese, o mare parte din ele facand parte din playlist-ul ce va fi cantat pe 15 iunie in Rocknrolla / Iasi .
Invitati de seama vor fi prietenii de la Zaibar (doua piese fiind cantate in colaborare cu Elena Albu, componenta a trupei Zaibar) si prietenii de la The Crazy Plumbers, trupa al carei vocal este Levi, fost membru a formatiei Recycle Bin.

Best WordPress Themes