Coș

Rares Totu’s Midnight Sun featuring Aminda @Buzau


Locatie eveniment: Adrenalitera Concert Hall, Buzau
Adresa:  Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
60 lei – Bilet categoria VIP
50 lei – Bilet categoria I
40 lei – Bilet categoria II
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete. Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor vă rugăm să sunați la numarul 0723.429264!

Taxa de procesare: 5%/ bilet
Joi, 10 martie, Adrenalitera vă invită la o seară de blues de mare clasă cu band-ul unuia dintre veteranii blues-ului românesc, Rareș Totu. Invitat special: AMINDA
Cu o cariera de peste 40 de ani, chitaristul Rares Totu a facut parte din grupuri consacrate precum Compact , Semnal M sau Rodion GA inainte de a-si infiinta propriul grup, Trans Express, alaturi de care avea sa castige titlul de cel mai bun chitarist al anului 1987 iar dupa emigrarea intregului grup la Budapesta, titlul de chitaristul anului 1992 in Ungaria.
Intors in tara in 2004 colaboreaza cu nume notorii ca Narcisa Suciu, Cristi Minculescu, Marcian Petrescu sau Phoenix.
A cantat in deschiderea mai multor staruri de renume mondial : Iron Maiden, Animals, Deep Purple, Robben Ford, Eric Gales, Beth Hart, etc. In 2007 infiinteaza Rares Totu Blues Xperience alaturi de claviaturistul Cosmin Farcas. In 2013 grupul isi schimba titulatura in Rares Totu’s Midnight Sun si colaboreaza cu solistul american Dean Bowman.
Din 2016 colaboreaza alternativ cu solista clujeana Aminda, considerata una din cele mai bune voci ale bluesului autohton. Impreuna cu Aminda reprezinta Romania la European Blues Challenge 2019 la Ponta Delgada in insulele Azore, clasandu-se pe locul 4 din 22 de trupe din intreaga Europa. Midnight Sun impreuna cu Aminda participa la cele mai importante festivaluri autohtone: Ploiesi Jazz Festival, Suceava Blues Fest, Focsani Blues Festival, Blues in the Garden Darmanesti 2021, Brezoi Open Air 2021 etc. Alaturi de Aminda si Rares Totu se afla Cosmin Farcas la clape si voce, Alin Neagoe la bas si voce iar la tobe Constantin Barbaselu. Showul Midnight Sun este unul plin de sensibilitate si expresivitate, muzica celor cinci gasind intotdeauna calea catre sufletul spectatorilor. In prezent Midnight Sun lucreaza la un album care va fi lansat in toamna anului 2022.
=================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes