Coș

Rana / electric @ Urban Home

📅 Data: 13 .04.2023/ 🕢 Ora: 20:00
📌 Locatie: Urban Home Pitesti
Adresa: Str. Victoriei, Nr. 17 Pitesti
Eveniment Fb: Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
30 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
👉 Concert Rana
==================================================
Pe 13 aprilie trupa Rana vine să cânte acasă, în Pitești, la Urban Home, în locul unde au debutat acum 6 ani. Va fi un concert electric conturat de trademarkul melancolic pe care trupa l-a impus de-a lungul timpului prin melodiile sale.

Open Doors: 20:00,  Live: 21:00
Rana este o trupă de rock alternativ melancolic din Pitești ce a văzut lumina lunii în anul 2016. Sunetul trupei se poate încadra de la alternative rock pănă la indie-emo rock, iar versurile sunt majoritar de dragoste, abordând uneori și teme sociale. Trupa a lansat single-uri precum Cer chinezesc și Departe, iar în august 2022 a apărut EP-ul de debut Verde electric care s-a bucurat de o lansare la Crama Marcea, în localitatea de baștină a trupei. În prezent trupa lucrează la cel de al doilea material discografic care o să vadă lumina în toamna anului 2023. Turist este primul single de pe cel de al doilea EP, un cântec despre ce înseamnă să iubești într-un oraș atât de mare ca Bucureștiului. Turist împreuna cu o parte din cântecele de pe cel de al doilea EP pot fi auzite la concertul de la Urban Home pe 13 aprilie.
„Verde electric este o stare pe care noi am adunat-o de-a lungul ultimilor ani, o stare care însumează haosul adolescenței, al perioadei de maturizare, al relațiilor de orice tip, al creșterii noastre ca oameni și ca trupă. Haosul acesta este așezat sub forma câtorva cântece care exprima infinitele stări prin care trecem și am trecut, sub o formă melancolică, care sperăm să devină marca formației Rana.” – Bogdan Tănăsescu, solist Rana, despre EP-ul de debut
Rana înseamnă :
Bogdan Tănăsescu – chitară & voce
Sebastian Iordache – tobe
Matei Mihai – bass

Best WordPress Themes