Coș

Ralu & Foxy Lady /Jazzin’ Up the Blues

Locatie eveniment: Terasa Cooperativa Bar
Adresa: Icoanei nr. 86, București

Biletele pot fi achizitionate online aici:
25 lei – Normal Ticket
*Important: se pune în vânzare un număr limitat de bilete!
Sambata, 5 septembrie concert Ralu & Foxy Lady // Jazzin’ Up the Blues  pe Terasa Cooperativa Bar din Strada Icoanei, nr 86.
===============================================
La inceput de toamna revenim cu jazz si blues sub nucul de pe terasa Cooperativa.
Raluca Stoica – A absolvit Universitatea Națională de Muzică București, Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală, în iunie 2003, precum și Școala Populară de Artă, Secția Canto Clasic. Are o vastă experiență profesională: vocalistă (musical, jazz, pop-rock, canto clasic), actriță (teatru muzical), dans sportiv, dirijor (dirijor secund la Corul Solemnis).
Începând din 2009, colaborează cu Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”, unde interpretează rolul Doica în musicalul „Romeo și Julieta”, în regia lui Kerényi Miklós Gábor și rolul Madame Giry în musicalul „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber.
Roxana Stroe – aka Foxy Lady este o chitaristă, interpretă la muzicuță și cântăreață de blues. Cantă la chitară de la vârsta de 13 ani, când a avut și prima ei formație de copii în Constanța, orașul unde a crescut.
A fost influențată de bluesman-ul AG Weinberger care a suținut-o foarte mult.
Colaborări: Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Marius Popp, Direcția 5, Marius Popa, Cyfer.

Măsuri obligatorii pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2

Mesajul TEATRULUI INDART cu privire la partajarea datelor pentru plasarea la mese pe terasa locației CoOperativa în condiții de siguranță:
„Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR. Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate.”

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

– Prezentarea la terasa unde se desfășoară evenimentul se face cu 60 de minute înainte de începerea concertului, pentru a putea respecta regulile de acces.
– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Termoscanarea de către organizatori. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul dedicat festivalului.
– Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în spațiu, la mese, la toalete și la ieșirea din spațiu.

Atenție!
Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune daca persoanele nu se cunosc intre ele. Exceptie fac membrii familiei cu acelasi domiciliu. Mesele sunt situate la o distanță de minim 2 m între ele. Daca doriti sa nu stati la masa cu alte persoane va recomandam sa achizitionati 4 bilete. De asemenea, daca se achizitioneaza bilete de pe conturi diferite va rugam sa ne sunati pentru a va aseza la aceeasi masa cu prietenii dumneavoastra!

LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției sau dacă se face o rezervare înainte. Bilete se pot achiziționa și la intrare dar doar cu rezervare înainte. Tel: 0724.304.593

Anunț important privind evenimentele organizate de Teatrul InDArt
*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt eveniment organizat de Teatrul InDArt.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
====================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes