Coș

Biletele pot fi achiziționate aici la următoarele prețuri:
  35 lei – pret Presale (<04 octombrie)
  50 lei – pret Acces în ziua concertului

Ce să fie mai bine, 5 zile de muncă sau 5 zile de festival? Quantic Club vă așteaptă la Qfest.

În a treia zi de QFest: Altar / Sinoptik / Roadkillsoda / Fu(n)king with the 90’s concert în clubul Quantic în data de 05 octombrie 2018 – 20:00 – 23:00

Înființată la Cluj-Napoca, formația ALTAR s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. A lansat două EP-uri și cinci albume, a concertat cu succes în toată țara și a fost nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.
După peste 27 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate, populare și spectaculoase trupe live din țară, fiecare concert al formației fiind o experiență unică pentru orice public.
––––––––––––––––––––-
Roadkillsoda, o trupă cunoscută publicului autohton de stonner, cu influențe precum grunge și rock’n’roll, RKS reușesc să te țină în priză pentru toata durata show-ului și să te facă să vrei mai mult! Pentru cine nu i-a văzut încă la treabă, ziua de 5 octombrie trebuie neapărat bifată în calendarul de concerte al oricărui iubitor de stonner.
–––––––––––––––––––––
Sinoptik aduce un mix ingenios al sound-ului rock al anilor ‘60 şi 2000. Mai exact, muzica lor este un melanj al stilurilor psychedelic rock, old-school rock şi digital stoner.
De când s-au format şi până acum, Sinoptik au participat la numeroase festivaluri de mare anvergură, prin toată lumea. Dintre ele amintim: Sziget, Reading (UK), GogolFest 2014, 2015, Global Battle of the Bands Ukraine, Respublica Fest 2015, Shid Rock 2015, Z-Games 2015, ATLAS Weekend – 2015 – 2017; Artmania Bucharest Blast – 2016; Zaxidfest 2016 – 2017; Faine Misto -2016; Kylv Olympic Stadium 2016; Blaj Alive – 2017.

–––––––––––––––––––––-
Și am ajuns la Fu(n)king with the 90’s!!
Cu ediții mereu Sold Out și zeci de mii de oameni la party-urile din București, Cluj-Napoca și Brașov, Fu(n)king with the 90s ajunge pentru prima dată la Club Quantic.
It’s going to be a night to remember! That’s a promise!
Și dacă ai prins vremurile Atomic TV, discoteca Ring sau vrei să îți faci o idee despre hit-urile care-i scoteau din casă pe ‘hipsterii’ anilor 90 (și pe care le asculți și tu acasă pe YouTube) te așteptăm la un party concentrat exact pe perioada anilor 90, de la celebrul eurodance până la hiturile consacrate românești, de la Ace Of Base sau Mc Hammer până la A.S.I.A. și N&D.


*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes