Coș

Proconsul & Taylor „Intre prieteni” super concert @The PUB Universitatii

? Data: 05.10.2023 / 🕣 Ora: 20:00
📌 Locatie eveniment: The Pub Universitatii, Bucuresti
🏠 Adresa: Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
– 50 lei – Bilet Presale (reducere pentru primele bilete)
– 70 lei – Normal Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
________________________________
✅ Proiect muzical.

Cu aceeasi energie si povesti frumoase va asteptam pe 5 octombrie la The PUB Universitatii.
De data asta PROCONSUL si TAYLOR isi unesc fortele pentru o seara de poveste la The PUB Trocadero.
Proconsul:
“Printre nori” este in primul rând reluarea, după ani, a unei colaborări care a fost de bun augur, cu compozitorul și producătorul Andy Robert. (https://www.any1.ro)
Am produs împreună discul “No matter what” și single-ul cu același nume după care drumurile noastre s-au despărțit.
In urma cu 2 luni am primit propunerea de la Andy să realizăm împreună cântecul “Printre nori” și intrând în studio să îl producem, ne-am reamintit de chimia dintre noi.
Rezultatul, cântecul “Printre nori” este o melodie care îndeamnă la meditație și la înțelegerea faptului că atunci când primești o nouă șansă în viață (scapi dintr-un accident sau îți revii după o boală sau după o relație nereușită), este bine să începi cu ordinea firească, punându-l pe Dumnezeu pe primul loc în viața ta.
Regizorul și prietenul nostru Emi Petruț, cu care de altfel am realizat toate videoclipurile Proconsul de la “Un Om mai Bun” încoace, a reușit să surprindă excelent acest lucru și beneficiind de jocul si expresivitatea actorului Corneliu Ulici, un tânăr actor (și de-acum prieten), care a acceptat imediat invitația de a fi protagonistul videoclipului nostru.
Credem ca “Nihil Sine Deo” (“Nimic fără Dumnezeu”), ar putea să fie, fără doar și poate, motto-ul cântecului nostru.
🤘 🍻 Taylor: Cu o componență formată din muzicieni talentați și cu o experiență extinsă în industria muzicală, Taylor aduce pe scenă o combinație unică de energie, pasiune și talent, oferind un spectacol memorabil de muzică rock influențată de stiluri precum pop-rock, progressive, british sau indie.
De-a lungul carierei, fiecare dintre membrii formatiei a avut privilegiul de a colabora cu artiști de renume, iar experiența variată și calitatea interpretării le-au adus recunoaștere în industrie. In urma lansarii albumului de debut, „Dincolo de măști”, formatia Taylor a castigat popularitate atat in randul publicului, cât și în rândul oamenilor de specialitate, devenind unul dintre cele mai promițătoare produse ale noului val, o formație care poate fi un nume nou pentru mulți dar care este alcatuită din muzicieni ce aparțin mai multor generații, muzicieni cu experiență, ce au fost de-a lungul anilor membrii ai unor formații precum Compact, Pasărea Rock, Schimbul 3, Valeriu Sterian&Compania de Sunet, Akcent, Sfera, Mihai Pocorschi&Formula 5 (Vh2).
Fiecare membru al formației aduce cu sine un palmares impresionant și a colaborat cu artiști și formații de renume în România. Iată membrii noștri și formațiile din care au făcut parte:
– Codruț Croitoru – solist vocal, chitară, compoziție, synth, producător (ex-The Crown, ex-Premier, ex-Ordean, ex-Pact, ex-Schimbul 3, ex-Compact B, în prezent activează și la Pasărea Rock/Mesterii Rock).
– Florin Laghia – chitară (ex-Accent, ex-Premier, ex-Foișorul de Folk, ex-Sfera, ex-Aron, ex-Est).
– Victor Iovan – chitară bas (ex-Premier, ex-Schimbul 3).
– Marius Vintilă – tobe (ex-Formula5&Mihai Pocorschi, ex-Valeriu Sterian&Compania de sunet, ex-Mike Godoroja&Blue Spirit, ex-Ordean).
– Alexia Stefan & Bianca Stefan-backing vocals (Hypnotic Sis)
În prezent, formatia Taylor a terminat înregistrările celui de-al doilea album, pe care urmează să îl lanseze în curând. O parte dintre piesele noului album fac deja parte din repertoriul pe care Taylor îl prezintă în concert.

* Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing
* Copiii cu vârsta până în 10 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil.

Best WordPress Themes