Coș

PROCONSUL & YOU ARRIVE – super concert la The PUB Universitatii

PROCONSUL & YOU ARRIVE – super concert la The PUB Universitatii

? Data: 21.04.2023 / ? Ora: 1930
?Locatie: The Pub Univestitatii
? Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?️ 70 lei –55 lei – Acces Presale (reducere primele bilete)
?️ 70 lei – Acces (pret in ziua evenimentului)
?️ 500 lei – Acces Pachet Meet and Greet (inclus:
TIMP petrecut cu membrii formației PROCONSUL înainte de concert+ BRĂȚARĂ VIP Proconsul + CD cu autograf de la membrii trupei + TRICOU semnat de membrii trupei +MASA CU CANAPEA rezervată in apropierea scenei cu DRINKS: Johnnie Walker Cola/Smirnoff Orange/Captain Morgan Cuba Libre/ Aperol Spritz/Campari Orange: cate 2 bauturi la alegere)

*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________

⚡ ”Cu aceeasi energie si povesti frumoase va asteptam pe 21 aprilie din nou la The PUB Universitatii.
“Printre nori” este in primul rând reluarea, după ani, a unei colaborări care a fost de bun augur, cu compozitorul și producătorul Andy Robert. (https://www.any1.ro)
Am produs împreună discul “No matter what” și single-ul cu același nume după care drumurile noastre s-au despărțit.
In urma cu 2 luni am primit propunerea de la Andy să realizăm împreună cântecul “Printre nori” și intrând în studio să îl producem, ne-am reamintit de chimia dintre noi.
Rezultatul, cântecul “Printre nori” este o melodie care îndeamnă la meditație și la înțelegerea faptului că atunci când primești o nouă șansă în viață (scapi dintr-un accident sau îți revii după o boală sau după o relație nereușită), este bine să începi cu ordinea firească, punându-l pe Dumnezeu pe primul loc în viața ta.
Regizorul și prietenul nostru Emi Petruț, cu care de altfel am realizat toate videoclipurile Proconsul de la “Un Om mai Bun” încoace, a reușit să surprindă excelent acest lucru și beneficiind de jocul si expresivitatea actorului Corneliu Ulici, un tânăr actor (și de-acum prieten), care a acceptat imediat invitația de a fi protagonistul videoclipului nostru.
Credem ca “Nihil Sine Deo” (“Nimic fără Dumnezeu”), ar putea să fie, fără doar și poate, motto-ul cântecului nostru.”
All Arrive: You Arrive e prima trupă Latte Metal. Sound-ul trupei e înrădăcinat în genul alt-rock cu afinitate pentru linii melodice masive. Pasiunea lor pentru storytelling face ca piesele să se simtă personale și intuitive. Stilul muzical al trupei e direct, clar, alimentat de energie, fiind în același timp inspirat de multe alte stiluri precum rap, pop, electro-rock și heavy metal.
Cei doi membri, Nicu și Sergiu, au făcut echipă de la distanță în urma pandemiei de COVID-19, când au găsit o conexiune prin creativitatea lor, chiar înainte să se fi întâlnit personal. Cu toate astea, au reușit să facă proiectul să funcționeze, în ciuda distanței dintre ei. Până în ziua de azi, încă locuiesc la depărtare și continuă să facă muzică de la distanță.
EP-ul lor de debut, Bandwidth Allocation: HIGH, este o introducere excelentă în viziunea sonică a artiștilor, încapsulând diverse sensibilități ale perechii. Materialul de patru piese e o explorare prin concepte precum singurătatea, trădarea și eșecul, presărate cu un sâmbure de speranță.
Best WordPress Themes