Coș

Premiera – Insula Purpurie (Teatru IndArt)

?Data: 29.06.2024 /🕣 Ora: 19:30
📌 Locatie: Teatru Infinit, Bucuresti
🏠 Adresa:
str.Mihai Eminescu, nr 127. Bucuresti
📧
Eveniment:

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
50 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

Insula Purpurie
după o idee de Mihail Bulgakov

Text și Regie: Bogdan Gagu
Muzica: Daniel Simion
Afis; Bogdan Petrea

Distribuție, formată din actorii amatori ai Școlii de Teatru AMA-torissima: Ion Stan, Lucian Simion, Cristi Godri, Bianca Radu, Raluca Porțeanu, Mihaela Dragne, Cristina Tache, Alice Oprescu

Descriere:

Mihail Bulgakov a fost un vizionar și a reușit să surprindă în scrierile sale zbaterile vremurilor sale, care, din păcate, sunt aceleași cu cele din vremurile noastre. Textul ne duce într-o descoperire de sine și, mai ales, a luptei cu un sistem.
Spectacolul nostru, realizat de regizorul Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt, cu actorii amatori ai Școlii de teatru AMA-torissima, surprinde, într-un mod original, o realitate a timpurilor noastre. Plecând de la ideea lui Bulgakov, am reușit să concepem un spectacol emoționant, o comedie care aruncă măștile și ne face să realizăm cine suntem, cum suntem.
Un concept inedit, care ne trage într-o lume ca mai apoi să ne aducă cu picioarele pe pământ. Teatru în teatru, pentru că acțiunea se desfășoară într-un teatru care se confruntă cu problemele societății, o cultură slab finanțată dar și aceea e pe relații, cu un personal calificat la locul de muncă, cu compromisuri în atingerea scopului final, acela de a primi o finanțare de la primărie, simpli angajați care devin actori peste noapte sau regizori, megalomania directorilor de instituții publice și multe altele.
Și vorba unui personaj: ”Eu, Severus Laredo, directorul fără dubiu și fără adversari al Teatrului Fantomas, un idealist convins, o să duc teatrul în timpul renașterii, renașterii teatrului contemporan. Sunt obligat de națiune și de principiile proprii să car această cruce a idealismului, să ridic din cenușă toată cultura noastră sublimă. Să marginalizez din societate mahalagii, alcoolicii, bârfitorii, hoții, mincinoșii și toate neamurile derivate din subcultură.”

Best WordPress Themes