Coș

Power Metal Day 2023 / Arenele Romane, București

📅 Data: 02.09.2023
🕢
Ora: 19:00
📌
Locatie: Arenele Romane, Bucuresti
🌌
Adresa:
Cuțitul de argint, Parc Carol
Eveniment Facebook
Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
CAT. 2 / Earlybird
Max: 50
Min: 1
Step: 1
60,0 lei
CAT. 2 / Presale
Max:
Min: 1
Step: 1
75,0 lei
CAT. 1 / Earlybird
Max: 49
Min: 1
Step: 1
90,0 lei
CAT. 2 / Normal
Max:
Min: 1
Step: 1
95,0 lei
CAT. 1 / Presale
Max:
Min: 1
Step: 1
105,0 lei
CAT. 1 / Normal
Max:
Min: 1
Step: 1
125,0 lei
Meet & Greet
Max: 100
Min: 1
Step: 1
150,0 lei
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
🎟️ 90 lei – CAT. 1 / Earlybird (reducere pt primele 50 bilete)
🎟️ 105 lei – CAT. 1 / Presale (disponibile până la 01.08.23)
🎟️ 125 lei – CAT. 1 / Normal
(disponibile în perioada 02.08-02.09.23)
––
🎟️ 60 lei – CAT. 2 / Earlybird (reducere pt primele 50 bilete)
🎟️ 75 lei – CAT. 2 / Presale (disponibile până la 01.08.23)
🎟️ 95 lei – CAT. 2 / Normal
(disponibile în perioada 02.08-02.09.23)
––
🎟️ 150 lei – Meet & Greet
(100 bilete – Acces în toate zonele, include sesiune foto cu artiști, autografe)

*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
* Recomandăm părinților sau însoțitorilor să le asigure copiilor căști de protecție.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

_________________________________

Power Metal Day 2023: Dark Sky, Phoenix, Scarlet Aura
Organizator: Amici della Musica

DARK SKY una dintre cele mai cunoscute trupe melodic power metal din Germania vine pentru prima oara in Romania odata cu lansarea in luna august al celui de-al 7-lea album “SIGNS OF THE TIME”.  Cu o activitate de peste 20 de ani , DARK SKY au partecipat ca invitatii la diverse Festivaluri Europene unde au cantat alaturi de Scorpions, Europe , etc si au sustinut numeroase turnee in Japonia si Europa printe care si Swedish Melodic Rockers in 2018. Au scris imnul echipei de hochei din Studgart : “Heroes on ice” piesa lansata in ianuarie si inclusa pe ultimul album.

Concertul din 2 septembrie 2023 de la Arenele Romane este primul din turneul European , unde vor lansa cd-ul  alaturi de marile succese ale grupului ca “Eternity”, “Food for a million”, “When the rainbegins to fall” etc

Legendara trupa PHOENIX vor fi invitatii de onoare ai grupului Dark Sky cu care s-au intanlit de multe ori pe scenele din Germania. Phoenix a fost deschizătoare de drumuri în muzica rock din România. Membrii formației au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului. Traseul stilistic al formației a pornit de la muzică beat, evoluând spre rock psihedelic și de aici către hard rock, cu un număr de experimente de rock progresiv. În anii 1970, efectele schimbărilor politice din țară asupra vieții culturale au dus la destrămarea multor formații de gen. Între cele care au continuat prin adoptarea unui stil nou, Phoenix a avut una dintre cele mai neașteptate evoluții, dând naștere subgenului rock numit etno rock, inspirat din folclorul românesc autentic.
Cele mai cunoscute piese din repertoriul de 50 de ani : de la Mugur de fluier, Nunta, Andri Popa , etc se vor auz ila Arelele Romane

Rockerii de la ANTON sunt cei care au dat viata imnului oficial Bikers for humanity si aduc pe scena festivalului cele mai indragite piese de pe albumul Templul Tacerii: “Mai mult decat ieri”, “Suntem Brazi”, “Amintirea ta”, “Linia intai”, cat si melodii noi de pe viitorul material discografic.
“ Un concert exploziv de la primul pana la ultimul minut, rock sanatos, romanesc, cu pumnul drept strans: ANTON!”

SCARLET AURA este cotată ca fiind cea mai buna trupa de heavy metal cu voce feminină din România. Trupa este la cel de-al 8lea album pe care tocmai l-a lansat – Rock in Sânge si Voința- primul in limba romana. Cunoscuți si iubiti si in afara României din 2016, trupa Scarlet Aura a susținut concerte internaționale printre care menționam turneele Europene alături de Tarja Turunen, Angra, Rhapsody dar si turneul maraton sustinut cu mare succes in China. Scarlet Aura vin cu o compoziție, sound si energie modernă prin combinarea a doua genuri puternice- heavy metal si power metal, solo-uri si riff-uri de chitara ce îți rămân in suflet, balans mult si bineînțeles cu vocea pătrunzătoare si inconfundabila a Aurei.

Recomandări:

Best WordPress Themes