Coș

Phoenix la /FORM Space ANULAT

Locatie eveniment: /FORM Space
Adresa: Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
60 lei,  40 lei – Earlybird (preț pentru primele 100) sold out
60 lei,  50 lei – Presale (2021)
60 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)
*Biletele sunt fara locuri!
Taxa de procesare: 5%/ bilet.

👉  Concert Phoenix in Cluj Napoca la /FORM Space
Data: Concert reprogramat pentru Sâmbătă 11.11.2021
Acces public 20:00
Locație: /Form Space
==================================================
Pe 11 noiembrie vă așteptăm la un nou concert Phoenix in Cluj Napoca

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national la cererea publicului continua in mai multe orase. Merge pe aceeași linie si se numește „Fie sa Renască!” , un nume care are un aer războinic.
Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost , sunt si inca vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

”Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând…” (Nicu Covaci).

========================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
* Copiii cu vârsta până în 11 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 12 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes