Coș

Phoenix Forever la Sibiu

Locatie eveniment: Piata Habermann
Adresa:  Sibiu

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
90 lei,  80 lei – Presale (preţ pâna pe data de 2 iulie, inclusiv)
90 lei – Acces general (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
*Biletele sunt fara locuri!
Taxa de procesare: 5%/ bilet.

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Presale Ticket
80,00 lei90,00 lei
Normal Ticket
90,00 lei

Sambata, 3 iulie, ora 20:00, in Piata Habermann din Sibiu vă așteaptă la concert marca Phoenix.

 

Phoenix se întâlnește din nou cu publicul din Sibiu în cadrul unui nou spectacol Phoenix Classic – The Best Of Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc merge pe aceeași linie având un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare.

Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

Reguli de participare la eveniment
Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).
* Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes