Coș

Phoenix – Fie sa renasca Tour 2019 Bucuresti

Phoenix – Fie sa renasca Tour 2019 Bucuresti

Locatie eveniment: Arenele Romane, Bucuresti
Adresa: str. Cuțitul de Argint 26, București, sect.4

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri în funcție de locul din sala:
150 lei 99 lei – bilet Early bird (preț redus pentru primele 200 bilete) – Sold Out!
150 lei   119 lei – bilet Presale 1 (preț redus pentru urmatoarele 300 bilete)
150 lei   135 lei
– bilet Presale 2 (preț redus pana pe data de 14 decembrie, inclusiv)
150 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)
================================================================
Emblematica formație Phoenix Transsylvania va susține un concert special la Arenele Romane (cort încălzit) din capitală, duminică 15 decembrie 2019. În cadrul acestui eveniment Nicu Covaci și compania vor cânta alături de câțiva invitați speciali dar si alături de Riot Monk (RO) White Coast Rebels (UK/ESP) și Latvian Blues Band (LAT), trupe ce vor deschide show-ul.
================================================================
Programul evenimentului:
18:30 (open doors) acces public
19:00 – 19:40 White Coast Rebels
19:55 – 20:35 Riot Monk
20:50 – 21:35 Latvian Blues Band
21:50 – 23:45 Phoenix

Phoenix se întâlnește din nou cu publicul din Bucuresti în cadrul unui nou spectacol „Fie să renască Tour 2019”!
Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national care cuprinde 14 orase,  merge pe aceeași linie si se numește „Fie sa Renască!” având un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.
15 decembrie Arenele Romane

”Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând…” (Nicu Covaci).

Formația care va deschide seara va fi Riot Monk din Baia Mare, o formație relativ tânără și plină de energie, care s-a format în 2014, și, asemenea unei beri de calitate, a stat la maturat până a fost pregătită să vadă lumina rampei. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ. Scopul lor declarant e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. Inspirați de Peral Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România.
La începutul anului 2018 formația a lansat single-ul „Orișicui” foarte bine primit de către public, iar în 2019 formația revine cu o nouă piesă „Be Pălincă”.
Riot Monk:
Radu Iaszberenyi – Voce
Mihai Goth – Chitară
Lorand Czibere – Bas
Mircea Grosu – Tobe
Vladimir Gheorghiu – Gălățean
–––––––––––––––––-
Regulament si reguli de acces la eveniment:
Fumatul in cortul incalzit al Arenelor Romane este interzis. Se fumeaza doar in locurile special amenajate.
Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:30 iar concertul incepe la ora 19:00, portile fiind deschise pana la finalul concertului. Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos).
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.
Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor si un pompier.
Guestlist-ul este valabil pana la ora 21:00.
Informatii utile. Este interzis in zona de concert:
-accesul cu arme sau obiecte periculoase
-accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
-accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
-umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
-aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa.
Masuri de siguranta:
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat in caz de intrerupere a curentului electric.
De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.
Obligatiile publicului:
-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de Sfinx Experience SRL;
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburatoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.
Detalii jetoane:
In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida. Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 13 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil.
* Copiii cu vârsta peste 14 ani inclusiv și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes