Coș

Phoenix – Fie sa renasca Tour 2019 (Botosani)

Phoenix – Fie sa renasca Tour 2019 (Botosani)

Locatie eveniment: Cinema Unirea,Botoșani
Adresa: str. Unirii, Botoșani 717113

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri în funcție de locul din sala:
100 lei 80 lei – bilet Categoria VIP
75 lei   60 lei – bilet Categoria A
60 lei   50 lei 
– bilet Categoria B

„Phoenix – Fie sa renasca Tour 2019” se întoarce la Botosani in 05 noiembrie 2019, la ora 19:00, in sala Cinematografului Unirea din localitate.
================================================================
Phoenix se întâlnește din nou cu publicul din Botosani în cadrul unui nou spectacol „Fie sa renasca Tour 19”!

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national care cuprinde 14 orase,  merge pe aceeași linie si se numește „Fie sa Renască!” având un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.
26 octombrie Galati
29 octombrie Brașov
30 octombrie Cluj
31 octombrie Sibiu
5 noiembrie Botosani
6 noiembrie Vaslui
7 noiembrie Iași
12 noiembrie Buzău
13 noiembrie Brăila
16 noiembrie Oradea
17 noiembrie Arad
21 noiembrie Constanța
22 noiembrie Ploiești
15 decembrie Arenele Romane

”Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând…” (Nicu Covaci).
========================================

Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.

Best WordPress Themes