Coș

Phoenix Fie sa renasca – Baia Mare (Amanat)

Phoenix Fie sa renasca – Baia Mare (Amânat)

Locatie eveniment: Log Out Pub
Adresa: Piața Libertății 20, Baia Mare

Biletele pot fi achizitionate online aici:
60 lei – Acces general
În urma măsurilor luate împotriva epidemiei de coronavirus (COVID 19) turneul formației Phoenix-Fie sa renasca, care includea și acest concert de la Baia Mare este amânat pentru la toamnă (luna octombrie). Biletele achiziționate rămân valabile, cei care doresc returnarea banilor sunt rugați să trimită un email la bilete@ambilet.ro

 

?  Concert Phoenix la Log Out Pub din Baia Mare
Data: Sambata, 11 aprilie se amana pentru luna octombrie
Acces public 20:00
==================================================
Pe 11 aprilie vă așteptăm în Baia Mare la un concert marca Phoenix

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national la cererea publicului continua in mai multe orase. Merge pe aceeași linie si se numește „Fie sa Renască!” , un nume care are un aer războinic.
Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost , sunt si inca vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

”Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând…” (Nicu Covaci).

========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 11 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 12 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes